Zdravím, poprosím o radu a moudrosti zkušených. Dnes jsem si předělával v interiéru vnitřní světlo a napojoval nasvícení na nohy (to vrchní světlo mě vadí a chci vidět kam šlapu). Při zapojování jsem si pouze nařízl dva drátky a měřil proud. Po té jsem to natáhl normálně z vrchu. Po zadělaná mi auto jak nereaguje na klíček (neotocí ani necvakne startér) tak nelze roztlačit, kontrolky a vše ostatní je jak má bt. Nestalo se to někdy někomu? co by to mohlo být? Může být na vidě nějaká ŘJ? Nebo že by z nenadání zemřel imobilizér? díky za rady a názory
tak zkusil bych odpojit to cos pripojil a ještě projít všeude kde se něco oddělávalo jestli se nerozpojil někde kabel, co je to za rv? a má to vubec immo?
osvětlení je napojeno na osvětletlení, to nebude mít nic společného s řízením motoru. Jediné co je možné tak jsem si žárovkou zjišťoval proud v drátech a některé jsem si žiletkou nařízl a měřil to ke kostře,takže jestli se nemohlo něco stát jednotce tím že jsem něco propojin s kostrou přez žárovku-......
ptam se co je to za rok výroby? Co pojistky atd vsecko ok? pochybuju, že bys tím neco ztentoval pokud se nevyskratovaly dva káble mezi sebou. No dobrá pokud ses si jist že je to zapojeno jen na osvetlení tak ok, jestli si rozdelaval nejaky plasty, nekde si něco nekam vrtal/šrouboval tak to zkontroluj jestli si nekde neco nepřerušil!!
TAk je opraveno. Dle předpokladu.. od snímače imobilizéru vedou dva dráty do onaké krabičky za volantem ze které dále vedou 3 dráty. 2 někam do fň a jeden do té společné krabičky jak se tam spojujou veškerý možný dráty vlevo u nohou řidiče. Tam byl parchant upadlej. Tak jsem velmi rád že něco neodešlo do papa lala. Děkuji všem za příspěvky
to ne ma moc hezky udelane tds a jen si pridelaval osvetleni nohou vyada to moc hezky to je to same jako by si nekomu vycital ze si chce dat na auto m paket kdyz nema m3
To taky většinou vyčítám Osobně jsem zastánce originality a ne lepení blbostí a světýlek do aut a na něj.
Když už nevím co s penězma,koupím radši lepší brzdy,než zbytečný spoiler.Bohužel ale brzdama tak nezamachruju večer na parkovišti u Tesca