Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

problém s nádrží

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukinshooter

#1 Příspěvek od Lukinshooter »

zdravím chlapi. Nedávno jsem tankoval plnou nádrž, je sice pravda že jsem to o něco přecvakal.. Šel jsem zaplatit a jak sem se vracel k autu tak jsem viděl jak mi teče benzin. Tekl někde z vrchu nádrže. Tak jsem fičel domů, byla už tma, akorát jsem dal lavor pod nádrž a šel spát, ráno pod autem nebylo nic. Když jsem jel do práce tak jsem po jízdě mrknul pod auto a viděl jak je zase nádrž vlhká a jsou tam kapky.. Dělalo to cca 3 dny než jsem nějaký benzin vyjezdil. Ale zápach po nezninu citim pořád. Ještě se chci zeptat, jestli nemá souvislost to, že když tankuju i do prázdné nádrže, pistol mi několikrát vypne, jakoby byla plná nádrž. Nevěnoval jsem tomu pozornost a vždy se snažil tu pistol nějak posunout jinak dokud to nešlo. Diky moc za všechny rady
Alexru

#2 Příspěvek od Alexru »

Mrkni na spodek nádrže a pořádně i v záhybech,já tam měl našroubovanou izolaci na fýfuk:(a tankování vyřešíš natočením pistole k sobě nahoru.
Jamall
Klubové ID: 2933

#3 Příspěvek od Jamall »

co se týče vycvakávání pistole...kolem hrdla je gumový krk který by měl dokonale sedět v karosérií a pod hrdlem....když otevřeš výčko a guma planda, tak to tu hadici blbě nahne a dělá to takového hovadiny...dělá to hlavně když je to hrdlo nestabilní (klepe se), nebo když je trubka popadlá
stenlie
Klubové ID: 2449
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stenlie »

mrkni na těsnění u palivového čerpadla na E30 mi to taky pěkně teklo při plné až po vršek ;)
Lukinshooter

#5 Příspěvek od Lukinshooter »

Super chlapi, hned jak dojdu z roboty domu mrknu na to :)
Odpovědět