Ahoj panove po dlhej adbencii som tu /kupa domu a prerabka/
no k veci prasklo mi tesnenie pod hlavou - inak je povodne a motor ma zasebou 550000km ---POINTA -mam vymenit iba to tesnenie alebo pri tej prilezitosti mam vymenit vsetky tesnenia /tlakova skuska hlavy, magnetoskopicka rezonancia a zabrusenie je samozrejmost/
Co odporucate? popripade co by som mohol este urobit? dakujem!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 Coupe 325i - GO motora
Zdarec,
ja jsem delal nedavno stejnou ve na M43 1.6, ruplo mi taky tesneni, takze sla hlava na prebrouseni, zabrouseni sedel ventilu, tlakova zkouska a nechal jsem rovnou vymenit gufera na ventilech. Co se tyce ostatnich veci nez hlavoveho tesneni, menil jsem tesneni na prsa rozvodu, tesneni ventildeklu, tesneni sani, vyfuku, gufero na klice, nove svicky, nova lamda, rozvodovy retez, vodici listu, napinak, koupil jsem "chemii" na odkarbonovani motoru a rovnou vymenil i olej s filtrem. Dost veci, ne zrovna malo penez, ale rikal jsem si kdyz uz se to dela, tak poradne a vetsina tech veci uz byla zrala na vymenu. Navic tomu moturku to zarucene prospelo
.
ja jsem delal nedavno stejnou ve na M43 1.6, ruplo mi taky tesneni, takze sla hlava na prebrouseni, zabrouseni sedel ventilu, tlakova zkouska a nechal jsem rovnou vymenit gufera na ventilech. Co se tyce ostatnich veci nez hlavoveho tesneni, menil jsem tesneni na prsa rozvodu, tesneni ventildeklu, tesneni sani, vyfuku, gufero na klice, nove svicky, nova lamda, rozvodovy retez, vodici listu, napinak, koupil jsem "chemii" na odkarbonovani motoru a rovnou vymenil i olej s filtrem. Dost veci, ne zrovna malo penez, ale rikal jsem si kdyz uz se to dela, tak poradne a vetsina tech veci uz byla zrala na vymenu. Navic tomu moturku to zarucene prospelo

Viem ze to vyde hodne penez. chcem dat vymenit vsetky tesnenia + to co mi tuna poradia mam nato cca 25tis, tesnenia ako gufera na ventilech, hlava, vana, kryt ventilou, tesneni sani a vyfuku nevidu ani 4000kc, skuska hlavy a vyrovnanie cca 700kc, robota za toto vsetko 4000kc ale ked to uz bude rozobrane tak chcem dat urobit toho co najviac aby som nemusel za rok otvarat zase motor, ma za sebou 550000km a vsetko je povodne a to ze si to zasuzi neni ocom.
Jo olej mam kupeny a sviecky nemaju ani 3000km za sebou
Jo olej mam kupeny a sviecky nemaju ani 3000km za sebou