Zdravim můj Touring už má nalítáno hodně přes 200tis. a na plastech v interiéru už je to znát-vržou.Máte někdo nějaké zkušenosti co s tím a čím to eliminovat???díky Marek
mě pomohlo to, že jsem měl rozdělaný celý vnitřek (vyvařoval jsem auto) pak jsem to celý složil a pořádně dotáhnul, chvíli byl klid, ale jelikož mám tvrdý podvozek, nizký profil gum a naše rozbite silnice udělali své, že to jednou za čas vrzne taky pomůže plasty stříknout cockpit sprayem
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Který plasty ti vržou? Palubka stačí dotahnout šroubky, ve dveřích vyměnit nacvakávací příchytky za nový, příp. slepit kapsy pokud je máš rozlepený, promazat a dotahnout panty ve dveřích, promazat sedačky... můžou ti taky vrzat přímo okýnka. Alespoň mě vržou a je to podle všeho poškozenou stahovačkou díky čemuž je v okýnku vůle a trochu si samo skáče nahoru a dolu.
No mám touringa a vržou mi plasty v kufru a pak myslim, že ty co jsou na sloupcích.Co se na to používá přesně na spraye nebo jsou na to nějaký spešl přípravky???
ty plasty na sloupcích mi vržou taky, v předchozí e36 mi vrzali taky, měl jsem to několikrát rozebraný a pořád níc. Ale všimnul jsem si, že když venku prší tak mi nevržou
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Nevim jak to je v touringovi, ale pokud to tam drží taky na nějakejch plastovejch nacvakávacích příchytkách, tak by se vyplatilo je vyměnit za nový. Starý už nebudou tak napružený a může se to v nich trochu klepat.
Mně pomohlo na vrzání plastů na E36, že jsem interiér místo navlhčenou utěrkou začal stříkat kokpit sprejem. Není to samozřejmě všelék, ale trochu mi to pomohlo. A kdykoliv něco rozebírám, hned všechno namažu, pořádně utáhnu a vyměním nacvakávací čudlíky za nové.
Zdravím, doufám že nevadí, když položím otázku do starého vlákna. Mohl by mi prosím někdo poradit kde najdu v interiéru šroubky, kterýma bych dotáhnul palubovku? Jak je interiér jinak u mé E36 coupe hezký, tak to vrzání i na skoro hladké cestě mě vytáčí. Díky za pomoc.