taky by to chtelo tu kliku motorsport... aby se to mohlo naprogramovat. jinak by to mohl udelat u nekdo zrucnej na frezce ale ten by za to chtel dardu.
mám tu jnějakou volnou kliku, tak tento týden zkusím CNC frézu... bohužel jak už tu bylo psáno, ty rohy takto ostré nebudou...mám tu sice nějaké 1mm frézky ale stejně to asi nebude ono...ale co za pokus to stojí, vždyť o nic nejde:)
tak Filippovi uz ty kliky chteli ukrást svině ale nepodařilo se jim to odloupli jen tu svrchní část..to není možný jaký jsou ty lidi svině..mě zase doškrábali celej blatník přední slinutým karbidem:D idioti a rozbili čelní sklo.to neni možny achjo.
nemam tu supleru, ale odhaduju hloubku tak na 0,25mm. Bohuzel ten plast je docela dost tvrdy. Tech klik jsem znicil celkem dost a slo by to vygravirovat hloubeji, ale pak jsou utavene hrany toho pisma a dno hodne krupicovate. Takhle to je asi nejlepsi. Napis je pekne videt a pri kazdem otevreni dveri i citit pod rukou
Cena za jeden par prednich klik (lze si specifikovat na jake auto to ma byt) je 1900Kč.
originál nebude na 100% ani arial ani helvetica, bmw používá i na nadpisy na webu vlastní font..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Kdyz to teda helvetica neni, tak cim se od ni lisi? Ja tam nevidim ani jeden rozdil. Helvetica je placeny font ktery se hojne pouziva. Nevidim duvod proc by vymejsleli svuj font kterej bude stejnej jak helvetica.
Monty_CZ píše:Kdyz to teda helvetica neni, tak cim se od ni lisi? Ja tam nevidim ani jeden rozdil. Helvetica je placeny font ktery se hojne pouziva. Nevidim duvod proc by vymejsleli svuj font kterej bude stejnej jak helvetica.
Protože jsi slepý
namátkou :
B - Arial - větší spodní bříško než Helv.
W - Arial - pořád stejná šířka linky, Helv. - zužuje dole
t - Arial - seříznutí horního konce šikmo
r - Arial je více zatočený konec vpravo
Hlavně když si počteš na fórech kde to řeší, tak je to třeba trochu upravit, neboť poslední "t" je o něco víše než zbylé písmena a "rt" na konci je moc blízko sebe, doporučují to přiměřeně odsadit ...