Zdravím,
začala mi svítit kontrolka filtru pevných částic. Rozhodl jsem se pro mechanické a softwarové odstranění. 20 tis. se mi moc dávat nechce, filtr nemá žádné +
Jen jsem se chtěl zeptat jestli už má někdo zkušenosti jak je to s technickou, jestli je to bez problému. Nebo už měl někdo špatnou zkušenost
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E90 320D odstranění filtru pevných částic (zkušenosti)
kamos ma odstraneno na pasatu PD a bez problemu, naopak zaznamenal nizsi spotrebu...BrunoSK píše:Zdravím,
začala mi svítit kontrolka filtru pevných částic. Rozhodl jsem se pro mechanické a softwarové odstranění. 20 tis. se mi moc dávat nechce, filtr nemá žádné +
Jen jsem se chtěl zeptat jestli už má někdo zkušenosti jak je to s technickou, jestli je to bez problému. Nebo už měl někdo špatnou zkušenost
Díky
To nemaj sanci poznat na silnici leda ze by pri vsi smule te poslali na emise , ale ani tam... Jak jsem psal kamos to nechal odstranit(softwarove, mechanicky, do nadrzky na mocovinu nalili naftu kvuli snimaci a co ja vim co se s tim jeste dal dela) a pak letos sel na emise a zmena nula nula nic
prosel bez protekce a bez sebemensiho zadrhelu.