Ahoj všem, stal se mi asi dost velký problém s mazlem 318i, 83kw, r.v.92, dnes jsme odjížděli a při nastartování to nechtělo napoprvý nastartovat, pak se mi to podařilo, ale začal vycházet z spod motoru hučení. po zhruba deseti kilometrech za stálého hluku najednou ručičky na budíkách začali lítat splašeně sem a tam a konec. Zůstal jsem viset na jižní spojce a čekat na odtah. Budíky normálně naskočí, žádné chyby to nehlásí ale při startu se to celé vypne a opět konec. Akorát začnou bzučet repráky. kouknu se dolů pod auto a vidím, že se odtamtaď valí kouř. Přesně nevím, odkaď to jde, ale příjde mi, že to místo je přímo pod tou trubicí na měření hladiny oleje.
Byl bych moc rád za radu, v čem by mohl být problém. Díky moc. Ahoj
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 nestartuje - pomoc
-
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
viděl bych to na kouslej starter celou cestu byl zapadlej pastorek a tak starter shořel a tim jak se točil tak se "zavařil" a kleklo to něco podobneho se nam stalo u T4 tatka rano nastartoval dojel na bílou horu a tam auto zheblo tak zkusil nastartovat na druhou polohu pohoda a na třetí startovací všecko zhaslo dej pak vědět co to bylo