Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

topení e46 - digipanel

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
gs500e

#1 Příspěvek od gs500e »

ahoj kluci,

tak jsem prohledal celé forum, hledal jsem vše možné k tomuto tématu a bohužel jsem nebyl schopen najít něco co by mi mohlo pomoci vyřešit můj problém s topením v e46tce :-( tak se na vás pokusím obrátit se svým dotazem

auto: e46 320d 110kw, auto má digitální panel a klimošku - climatronik

popis problému:
když mám klimatizaci jako takovou vypnutou ( čudlík vločky vypnutý), a mám nastaveno 16stupnů, nastaveno foukání jak na sklo, tak na nohy, tak na ksicht - do kabiny, tak chladný vzduch jde jen do kabiny (na ksicht - jak na bocích tak uprostřed), ale na nohy a na sklo jde pouze teplo :-(
když nastavím, že by to mělo foukat jen do kabiny (na ksicht) a na nohy a na sklo to vypnu, tak se stane to, že studený vzduch jde jen na výdeších a uprostřed začne foukat teplo :-(
když na panelu zapnu AUTO tak se stane to, že opět na nohy a na sklo jde teplo a do kabiny studeno

pokud na panelu nastavím vyšší teplotu tak se samozřejmě teplota vzduchu ještě víc zvyšuje :-(

podotýkám, že na kolečku u prostředního výdechu mám nastaveno max na modré políčka

auto už bylo na diagnostice, zkoušelo se nastavení a funkčnost klapek a vše by mělo fungovat dobře

je to divné, už nevím co s tím, zkoušel jsem projít pojistky, vyčistit filtr atd.. ale nic mi nepomáhá

neporadil by někdo na co se mám podívat? nesetkal se někdo se stejným problémem?

předem všem moc děkuju
Odpovědět