tak jsem prohledal celé forum, hledal jsem vše možné k tomuto tématu a bohužel jsem nebyl schopen najít něco co by mi mohlo pomoci vyřešit můj problém s topením v e46tce
auto: e46 320d 110kw, auto má digitální panel a klimošku - climatronik
popis problému:
když mám klimatizaci jako takovou vypnutou ( čudlík vločky vypnutý), a mám nastaveno 16stupnů, nastaveno foukání jak na sklo, tak na nohy, tak na ksicht - do kabiny, tak chladný vzduch jde jen do kabiny (na ksicht - jak na bocích tak uprostřed), ale na nohy a na sklo jde pouze teplo
když nastavím, že by to mělo foukat jen do kabiny (na ksicht) a na nohy a na sklo to vypnu, tak se stane to, že studený vzduch jde jen na výdeších a uprostřed začne foukat teplo
když na panelu zapnu AUTO tak se stane to, že opět na nohy a na sklo jde teplo a do kabiny studeno
pokud na panelu nastavím vyšší teplotu tak se samozřejmě teplota vzduchu ještě víc zvyšuje
podotýkám, že na kolečku u prostředního výdechu mám nastaveno max na modré políčka
auto už bylo na diagnostice, zkoušelo se nastavení a funkčnost klapek a vše by mělo fungovat dobře
je to divné, už nevím co s tím, zkoušel jsem projít pojistky, vyčistit filtr atd.. ale nic mi nepomáhá
neporadil by někdo na co se mám podívat? nesetkal se někdo se stejným problémem?
předem všem moc děkuju