kdyz nastartuju auto vsechno se zda byt v poradku jakmile chci pridat plyn dusi se to a nechce do otacek. muže to být tím že mi to přisává vzduch mezi parohy a středním dílem výfuku? a houpe to i otacky kdyz pridam.ale pak se to sklidní.
vyfuk u svodu sem dotahl ale stejne to porad enchce jit do otacek a trochu se to dusi...nevim co s tim..auto neni pojizdne a nemuzu s tim ani dojet na diagnostiku:(
vahu sem menil pred rokem a lambda nevim...a kdyz ji odpojim zjistim neco?trochu to i houpe otacky.je tam nove davanej motor a auto rok nejelo tak nevim...tezko rict co ten motor ma za sebou .mam problemy to vytocit na 6tisic otacek.skusim tu lambdu nebo vahu.
Pokud vyfuk. potrubi pred lambdou netesni tak to dokaze natahnout hodne vzdychu z okoli aby to lambdu ovlivnilo a zblblo davkovani paliva. Neni tam totiz konstantni pretlak ale pulzace. Ty prubehy tlaku a rychlosti plynu ve vyfuku nejsou tak jednoduche jak na prvni pohled vypadaji.
libovka píše:Jak to může přisávat vzduch do výfuku když je v něm přetlak. To je trošku blbost.
taky jsem to chtel napsat...
Zkus to nastartovat bez lambda sond, motor naskoci v nouzaku
Poradne zkontroluj jestli nemas nekde netesnost v sani... Ja uz se u M52 tolik namordoval s ruznyma netestnostma az to hezky nebylo... Bohuzel je tam ale hromada mist kde to muze prisavat...(mezi palici a svodama, od posilovace, od volobeznyho ventilu, od odlucovace oleje, od te male hadicky od regulatoru tlaku paliva, koleno atd...) Kazdpoadne zkus nekoho ukecat s diagnostiku at prijede
Jenom doplnim k tomu predchozimu, ze toto chovani nebude jenom mala netesnost, ale nejspis kombinace vice chyb. Takze jak pisou kluci vyse, na diagnostiku at je se aspon ceho chytit a zacit merit co nesedi.
Pokud jsi z okoli Prahy, diagnostiku ti muzu udelat, neni problem prijet, mam vse mobilni. Kdyztak SZ.
jsem z cesky lipy a nikoho na diagnostiku nemam:( shanel jsem uz.o jedny netesnosti vim ale nevedel jsem ze to ma vliv na chod motoru.v ridici tyci se mi to nejak ohlo a vytekl mi vsechen olej ze serva.svody sem dotahoval a mezi svodama a vyfukem taky tak to tesni to vim jiste.skusim jeste odpojit lambdu co to bude delat.
chtel sem to vyfotit ale mobilem to nejde,na tyci rizeni je takovy gumovy tesneni ani teda a tam je to vylomeny a vytekl mi tim vsechen olej ze serva.vubec nevim jak se to stalo a pro a hlavne nevim jak to opravit
to ja vim a za ni nebo v ni ma byt asi gumovy tesneni..mam to vyfoceny ale nevim jak sem dat fotku a jestli to z toho bude poznat ale jak rikate tak to na to asi nema vliv..tak musim skusit lambdu,sani bude vporadku a o zadnych hadicich deravych nevim ale radsi to jeste skouknu