Na e46 klubu jsem četl , že všechny e46 facelifty mají už jenom bixenony, ....ale to se mě zdá jako blbost né .....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 Xenon a Bixenon jak od sebe poznat ...?
Sorry ale co je Google vím taky .... otázka , kterou jsem dal zodpovězená není ....
Mě spíš zajímá jestli je a nebo není pravda , že všechny facelifty mají bixenony z výroby ..... pokud mají xenony ...samozřejmě ...to píši jenom kvůli tomu aby mě ....tady někdo nechytal za slovo ...jak spoustu lidí ...to tady poslední dobou dělá ....
Mě spíš zajímá jestli je a nebo není pravda , že všechny facelifty mají bixenony z výroby ..... pokud mají xenony ...samozřejmě ...to píši jenom kvůli tomu aby mě ....tady někdo nechytal za slovo ...jak spoustu lidí ...to tady poslední dobou dělá ....
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
před FL e46 má jen obyčejný xenony a po FL vždy bixenon. rozdíl je že bixenon má v parabole xenonu clonu která zajištuje svícení potkávácí a přepíná i na dálkové .
na pohled to nepoznáš dokud nerozděláš světlomet .. v zapojeném autě stačí zapnout světla a přepnout dálkovými... pokud svítí stejně je jen obyčejný xenon pokud se "zvedne" úhel osvitu tak je to bixenon.
na pohled to nepoznáš dokud nerozděláš světlomet .. v zapojeném autě stačí zapnout světla a přepnout dálkovými... pokud svítí stejně je jen obyčejný xenon pokud se "zvedne" úhel osvitu tak je to bixenon.
Huska píše:před FL e46 má jen obyčejný xenony a po FL vždy bixenon. rozdíl je že bixenon má v parabole xenonu clonu která zajištuje svícení potkávácí a přepíná i na dálkové .
DÍK .
-
justinbiker