jj to sem presne mel, 1 nehodi se tam vzhledem zlate origo, 2 hrozne oslnuje, a nejde v nem stlumit moc jas... ale jinak hralo hezky, ale postupem casu stejne zkoncis zas u radia a na to 7" display je zbytecny...
Já mám skoro stejné rádio,jen jinou značku...s tím fukarem to zase tak nevadí,máš boční. S tím oslněním je to horší,příliš to ve tmě svítí ale jde to LCD zasunout. GPSka je na tom je slušná,ale nevím jak je to s mapovými podklady a televize jde jen jak stojíš na místě
Ikdyž mám rád vše origo tak u rádia to neplatí
KarelOstrava píše:Já mám skoro stejné rádio,jen jinou značku...s tím fukarem to zase tak nevadí,máš boční. S tím oslněním je to horší,příliš to ve tmě svítí ale jde to LCD zasunout. GPSka je na tom je slušná,ale nevím jak je to s mapovými podklady a televize jde jen jak stojíš na místě
To je znacka Gonon a ne Eonon
jinak osobne bych si do auta nedal zadnou vyjizdecku, mam doma od gononu 2din 16:9 dotykac a lezi ve skrini, prisel sem k nemu jak slepy k houslam a nejspis tam zustane do doby, nez ho vyhodim
KarelOstrava píše:Já mám skoro stejné rádio,jen jinou značku...s tím fukarem to zase tak nevadí,máš boční. S tím oslněním je to horší,příliš to ve tmě svítí ale jde to LCD zasunout. GPSka je na tom je slušná,ale nevím jak je to s mapovými podklady a televize jde jen jak stojíš na místě
Zave píše:To je znacka Gonon a ne Eonon
jinak osobne bych si do auta nedal zadnou vyjizdecku, mam doma od gononu 2din 16:9 dotykac a lezi ve skrini, prisel sem k nemu jak slepy k houslam a nejspis tam zustane do doby, nez ho vyhodim