Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 M-Paket podvozek-prodám nebo vyměním za normál
Tak jsem si to zjištoval. S přendáním opravdu žádný problém není. Někdo mi nabízel spodek z 330I Tam je problém s tím,že motor u benzinu je hliníkovej. A je podstatně lehčí. Oproti litinovému 330D. Tam je asi jistá možnost toho,že by nebyla pružina natolik silná aby to zvedla na požadovanou výšku. Z 330XD to nepasuje vůbec. Tam je to úplně jiné. Možná,že mám mylné informace. Kdo ví víc. At mě opraví....
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
stačí jen pružiny (samozřejmě pouze z 3,0d kvůli váze), tlumiče měnit nemusíš (jsou stejně dlouhé jen tužší), ale pokud chceš opravdu pohodlnější auto tak vyměň i tlumiče za seriové a dej 17" kola.

Spodní ramena se měnit nemusí, jsou rozměrově naprosto stejné, jediný rozdíl, že jsou o nějaký gram lehčí a teoreticky by mohly mít odolnější čepařinu, kvůli tvrdším tlum.. ale to se mi nepodařilo u nikoho ověřit. Za mě bych ti poradil, určitě si ten mpak podvozek schovej, možná se k němu zase vrátíš nebo pro případný prodej a nového majitele, určitě to bude velké plus.. A taky lepší než ho prodat sotva za cenu obyč podvozku, protože i kdyby si chtěl, tak skoro každý smrdí korunou a všichni by chtěli všechno zadarmo nejlépe.