Cuz chlapi. prosím o radu.Zdá se mi logický, že by se už špatný olej nebo jeho nedostatek v diferenciálu zadní nápravy projeval "hučením" je to tak nebo jsem vedle...?díky
podle me vymena oleje uz moc nespravi, samozrejme to zkus, ale asi to bude na vymenu lozisek a doufat ze se nezdemolovaly zuby a lamela (v pripade lsd)
a ses si jistej, ze ti nehuci lozisko v kole na jedne strane?
ložisko je měněný před cca měsícem a půl...a bylo to ok. Je pravda, že to jde spíš z tý měněný strany....zkusim to rozhodit a uvidim...a ješte kouknu na ten olej..
Mně to zase při parkování, při větším rejdu tak divně skřípe nebo dře a dělá to jen když jedu pod plynem. Jakmile zmáčknu spojku, tak to ve stejné rychlosti i při stejném rejdu neudělá. Olej je měněný původním majitelem samosvoru a po kontrole ho tam je dost. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Co mám vyměnit? E36 328i Předem děkuji za všechny rady.
Koldas píše:Mně to zase při parkování, při větším rejdu tak divně skřípe nebo dře a dělá to jen když jedu pod plynem. Jakmile zmáčknu spojku, tak to ve stejné rychlosti i při stejném rejdu neudělá. Olej je měněný původním majitelem samosvoru a po kontrole ho tam je dost. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Co mám vyměnit? E36 328i Předem děkuji za všechny rady.
Koldas píše:Mně to zase při parkování, při větším rejdu tak divně skřípe nebo dře a dělá to jen když jedu pod plynem. Jakmile zmáčknu spojku, tak to ve stejné rychlosti i při stejném rejdu neudělá. Olej je měněný původním majitelem samosvoru a po kontrole ho tam je dost. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Co mám vyměnit? E36 328i Předem děkuji za všechny rady.
Vyměnit difer.Ten svor bude v kopru.
Svornost funguje jak má, na mokru i na suchu ... jen to prostě tak divně dře, přijde mně, že se to i zadrhává a v malé rychlosti to cukavě přibržďuje. Rád bych věděl co mám vyměnit, protože dalším starým svorem si asi moc nepomůžu. Díky