Zdravím všechny. Hledal jsem ve fóru, ale nenašel.
Potřeboval bych plastové krytky, co jsou přímo na parabolách. Nevím, jak to přesně popsat. Ddejme tomu, že sundám sklo světla, pak ty krytky a pak už vidím paraboly a žárovky.
Skla mám krásné, ale tyhle krytky jsou žluté, takže to vpadá, že jsou zašlé i skla.
Díky za rady
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
krytky parabol ve světlech bmw e36
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Samotné je nekoupíš,leda celá světla,nebo že by někdo prodával jen skla z těchto světel. Jednou jsem je prodával já,ale měl jsem to z auta,co bylo nabourané a ty přední skla ani zadky světel to nepřežily,tak jsem prodal samotné,ale to bys musel mít hodně štěstí,aby to někdo prodával zvlášt a ještě v dobrém stavu. Kup celá světla:-)
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Kup celé světla, já je měl vypálené, koupil jsem jiné pěkné, ale zase s plastovýma čočkama, po půl roce už začínají být zažloutlé (už byly asi trochu chycené). Takže raději kup jiné světla pokud možno se skleněnýma čočkama (mám dojem že pozdější typy H7 od Bosche už měly skleněné, ZKW mám pocit, že taky a pak H1čky byly myslím skleněné všechny)