Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Interier lišty e46
Ahoj, už se to tady někdy řešilo u 5 ...ale nemůžu to dohledat .
Má někdo zkušenosti s lakováním interierových lišt ..... ? Mám strach aby to špatně nedopadlo .... aby to nevypadlo amatérsky . Pokud to něko už dělal ... tak mi dejte tip jak to dopadlo díky .....
Popřípadě kdyby , někdo je chtěl semnout vyměnit, tak se tomu taky nebráním .... záleží na vás ...já mám dřevo jako nový .....
Má někdo zkušenosti s lakováním interierových lišt ..... ? Mám strach aby to špatně nedopadlo .... aby to nevypadlo amatérsky . Pokud to něko už dělal ... tak mi dejte tip jak to dopadlo díky .....
Popřípadě kdyby , někdo je chtěl semnout vyměnit, tak se tomu taky nebráním .... záleží na vás ...já mám dřevo jako nový .....
bmw--jury píše:Ahoj, už se to tady někdy řešilo u 5 ...ale nemůžu to dohledat .
Popřípadě kdyby , někdo je chtěl semnou vyměnit, tak se tomu taky nebráním .... záleží na vás ...já mám dřevo jako nový .....
-
- Klubové ID: 3068
Chlapi...nic ve zlém, jen by mě zajímalo...jak z toho vlastně můžete mít radost, když víte, že je to vlastně "fejkový" karbon a každý, kdo si na to šáhne to pozná?
Já nevím, trošku mi to připomíná tu tragickou dřevěnou imitaci, co má žena v Superbu...
Není lepší našetřit a koupit pravý karbon? Nechci nikoho soudit, ani moralizovat..... ale v jedné sekci se všichni svorně chechtají tomu, když si někdo nalepí M znak na jiné auto a v druhé sekci.....
Já nevím, trošku mi to připomíná tu tragickou dřevěnou imitaci, co má žena v Superbu...
Není lepší našetřit a koupit pravý karbon? Nechci nikoho soudit, ani moralizovat..... ale v jedné sekci se všichni svorně chechtají tomu, když si někdo nalepí M znak na jiné auto a v druhé sekci.....
Pokud se to dobře udělá , tak rozdíl poznat nejde .....u toho Superba to vypadá dost amatérsky ....( pokud myslíme každý to stejný) ....
A ruku na srdce ..... pokud to není M3 ...tak kdo by dával carbonoví lišty za nejmín 15 000 Kč do e46 ...
Už jenom kvůli tomu aby ušetřil pár ... grámu ...
Jinak nejsem příznivce žádnýho tuningu a neoriginál ...věcí, BMW má vypadat tak jako vyjelo z fabriky podle mě ...ale ..u těch lišt bych byl ochotnej udělat vyjímku ....

A ruku na srdce ..... pokud to není M3 ...tak kdo by dával carbonoví lišty za nejmín 15 000 Kč do e46 ...

- Tuning
- Klubové ID: 1585
...ta folie není obyčejná napodobenina karbonu!!! je to 3 D exteriérová folie, která není hladká, ale profilovaná a dává se na auta (jako třeba ta matná)....
..a vypadá to skvěle a pokud je to pěkně udělané, tak je to pomalu k nerozeznání...váha???
když máš přes 200 koní, tak je to jedno na běžné ježdění s kočárkem v kufru
..a vypadá to skvěle a pokud je to pěkně udělané, tak je to pomalu k nerozeznání...váha???

-
- Klubové ID: 3068
A měl jsi někdy v ruce ty originál karbonové lišty? Protože všechny věci, co mám z karbonu jsou na dotek naprosto hladké a ta struktura je vidět uvnitř... prostě jde poznat, že je na tom ta vrstva pryskyřice...Tuning píše:...ta folie není obyčejná napodobenina karbonu!!! je to 3 D exteriérová folie, která není hladká, ale profilovaná a dává se na auta (jako třeba ta matná)....
Bergoš: tak to je husté

-
- Klubové ID: 2455
Stříkal jsem svoje dřevo do hliníku, cena 100 Kč za sprej (Eurospray na alu disky), vypadá to úplně stejně, náklady minimálně a až se to za rok třeba odře, tak to stříknu znova 
Na fotkách to vypadá hrozně, blbej foťák

Na fotkách to vypadá hrozně, blbej foťák

- Přílohy
-
- P7030226.JPG (187.99 KiB) Zobrazeno 139 x
-
- P7030247.JPG (156.06 KiB) Zobrazeno 138 x