ve sve e36 měním těhlice, chci ale použit abs čídla ze starých těhlic, ale zaboha nemůžu je vyndat, jsou tam jak přibité máte nějaké rády jak je vyndat? díky
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
aniz bys to cidlo porusil, tak se obavam ze to nepujde, nejaky uvolnovac, odrezovac, nebo neco podobneho, olej, konkor atd a nechat dlouho a dlouho pusobit a i tak tomu nedavam moc nadeji
no, ještě jsem zapoměl napsát, že na těhlici je i náboj.. uvolňovač tam je nastřikaný a pořád prd.. jedno čídlo mi asi ruplo druhý skurvit se mi nechce...
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Já jsem ho vyndal celkem bez problémů, prosstříkat odrezovačem nebo něčím podobným, a pak jsem ho oťukával gumovou paličkou v místě kde je imbusák. A jak jsem s ním trošku pootočil vzal jsem ho do sikovek a kroutil a kroutil a pak už lezlo ven tak podebrat šroubovákem a byl venku. Nesmíš se toho tolik bát