Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bílé AE u e90
-
-
- Kontaktovat uživatele:
KKarlos111 píše:to je ta samá pohádka.
To je pořád dokola, prostě to nikdy denní svícení nebude.
Sám jsem blbec tomu nevěřil a objednal jsem si z USA dle fóra E90 nejsvítivější LED vůbec - LUX 5.1. Stálo mě to přes 5 litrů a svítí to stejně jak ty čínský šunty, možná maličko víc, ale přes den to jde vidět jen zpříma, resp. když víš, že to svítí, nebo při změně.
Poté, co mi to kolega okomentoval slovy "já myslel, že je to odraz od slunce" jsem usoudil, že na denní svícení to opravdu není.
Smiřte se s tím, na E90,E91 předface není možnost jak bez přestavby světel dostatečně svítit kroužky.
Amen.
-
-
-
-
-
Přesně tak, u před FL jde jen o to aby to svítilo pěkně bíle, nikdy to nebude svítit tak jako u verze po FL kde jsou již jinak řešeny ty světlovody.Takže pokud chceš aby to svítilo krásně bíle tak kup led markery a to nejlépe na ebay kde je seženeš asi tak za poloviční cenu co u nás, zkusil bych asi i ty 10W což by mohlo trochu svítit i za dne.Sám jsem to tak udělal a teď čekám až dorazí z DE. 

Čínský 10W bych nekupoval, nestíhají chladit a umírají. Spíš bych našel po aukcích nějaký 6W mrdky za tři kilča a neřešil…
Problém je, že "zatím nic co by se dalo použít" neni zatím, ale spíš definitivní. Je to strop, co umí aktuální konstrukce a materiál světlovodů přenést, víc už to svítit nebude, s dalším výkonem se budou jen víc a víc tavit komponenty a světlomety, bez efektu na svítivost :|
Problém je, že "zatím nic co by se dalo použít" neni zatím, ale spíš definitivní. Je to strop, co umí aktuální konstrukce a materiál světlovodů přenést, víc už to svítit nebude, s dalším výkonem se budou jen víc a víc tavit komponenty a světlomety, bez efektu na svítivost :|
ahoj..svitla naděje..dnes jsem na ebay našel tyhle..je to focený za světla a svítí to dost..teda aspoň na fotkách..tak kluci,kdo to zkusí?
http://www.ebay.de/itm/Entstorte-BMW-St ... 5ae6410139

-
- Kontaktovat uživatele:
zlatas píše:ahoj..svitla naděje..dnes jsem na ebay našel tyhle..je to focený za světla a svítí to dost..teda aspoň na fotkách..tak kluci,kdo to zkusí?![]()
přesně, zkuste to někdo ať zbytek nevyhazuje prachy

-
ELiLOBO píše:zlatas píše:ahoj..svitla naděje..dnes jsem na ebay našel tyhle..je to focený za světla a svítí to dost..teda aspoň na fotkách..tak kluci,kdo to zkusí?![]()
přesně, zkuste to někdo ať zbytek nevyhazuje prachy![]()
já už je mam na autě tak pul roku a je to vidět tak akorat ve tmě.
Z důvodů výměny pravého předního světla, protože původní bylo od předešlého majitele v dolní hraně prasklé a začalo se mlžit a hodně, tak jsem sehnal v jiné přední světlo krasném stavu a tímto děkuji kawazx6r01, za přední světlo i ledky z DE. Tak včera konečně dorazily z DE očekávané LED do AE. Tak jsem je hned namontoval. Po rozbalení krabičky asi žádé překvapení, jsou to stejné jako se prodávají zde, jinak parametry LED jsou 9W s 6000K. Osobní hodnocení, o proti originálním žlutým to vypadá mnohem lépe a to v kombinaci s xenonem i svítivost je celkem slušná i přes den je to vidět. Dnes jsem jen ráno kolem 8 hod. a kámoš říkal, že je to slušně vidět a nikdo na mě neblikal že nesvítím. Je jasné že když do toho přím zasvítí slunce tak to nebude asi moc vidět al to není ani u verze poFL kde jsou světlovody jinak řešené. Takže po první jízdě jsem maxi spokojen, přesně to splnilo moje očekávání, nečekal jsem že to bude svítit na kilometr, na to to není dělané ale jak to svítí jsem spokojen a za cenu 750,- kč asi není co řešit.
Jinak přikládám foto tak můžete mrknout.
Jinak přikládám foto tak můžete mrknout.
- Přílohy
-
- Originál.jpg (146.42 KiB) Zobrazeno 181 x