Pokud myslíš uložením stabilizátoru ty gumy v těch účkách, tak to se mi nechce moc věřit, ale možné to je.To samé gumy.Měl jsem šípovitý vzorek a když už to začínaly mít za sebou, tak začly hučet.Co jsem četl, tak šípovitý vzorek má větší tendenci k hučeníA to vibrování při brzdění prý zase způsobuje, když jsou špatné silentbloky na ramenech v těch očkách.To mi dělalo dřív taky.Teď je klid, ale jestli to bylo tím nevím, protože jsem měnil vše.Zkusím to ložisko kardanu a hardyspojku a uvidíme.
V jedné receni, než jsem si e36 koupil, jsem četl, že má kvalitní podvozek s výbornou spětnou vazbou, ale když je sem tam špatný nějaký čep a podobně, tak je to hned znát.
No ale máme snad proto naše miláčky nemít rádi?
tak můžu potvrdit, že ten šípový vzorek zimních pneu, co už mají nějaký ten pátek za sebou, může způsobit vibrace při brždění, já myslel že mám brzdy už v háji a ono prd, ted jsem přrezul na letní a vibrace přestaly
vyřešeno nebo ne?? poradne, a to opravdu poradne si skontroluj ten kroužek na náboji. a to na všech kolech. ja měl trošičku atypický rozměr a nechal sem si je delat u soustruznika. pak to jelo jako vino. a kdo si mysli, ze to srouby zvladnou, je na omylu