Měl jsem to taky, když jsem sundával řízení a pak ho nevrátil přesně jak mělo být. Na geošce doštelovali tak aby byl volant na střed a tím pádem se mi stalo to že pneu na jedné straně při plným rejdu škrtala o podběh. Rozhodně toto nezpůsobuje táhnutí do stran...

Jedná se pouze o to, že hřebenová tyč je kousek posunutá a je to doštelováné na čepech. Jediné s čím může být problém je škrtání větších kol, protože to doraz na jedné straně nedokáže zastavit.
Řešení je zcela primitivní a pokud se chceš vyhnout placení geometrie tak to udělej následovně. Zajeť autem nejlépe na rampu a zastav tak aby byly kola a volant rovně (za předpokladu, že máš volant seřízený na rovno). Jedno kolo zablokuj proti otáčení, buďto najetím až na hranu profilu rampy nebo za pomocí špalků apod. Na palubovku si nalep třeba kus drátu nebo nějakou tyčku směřující těsně nad věnec volantu a na volant si do toho místa nalep třeba kousek izolačky. Poté povol pojistné matice na spojovačkách čepů řízení a na tyčku i čep si vyznač lihovkou nebo křídou rysku tak abys věděl o kolik otáček si otočil. Teď můžeš začít štelovat... Tam kde ti trčí více závitu se ho snažíš zašroubovat a o tolik otáček kolik zašoubuješ na jedné straně, musíš na druhé vyšroubovat. Jakmile budeš mít řízení přibližně na středu, odpoj baterku, vymontuj airbag a sundej volant a dej ho do polohy nejblíže možné středu. Poté stačí doštelovat na spojovačkách tak aby se volant natočil do roviny (poznáš podle izolačky) je potřeba dát bacha aby si vždy správně přidal na jedné a ubral na druhé nebo naopak. Nemusíš točict o celou otáčku ale i o půl nebo čtvrt ale je potřeba si to hlídat.

Pokud pracuješ pečlivě tak geometrii nerozdrbeš.