Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 328i cabrio Check Control

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Feelings

#1 Příspěvek od Feelings »

Cau mam takovy mensi problem, muj check control mi hazi chybu ze mi nesviti svetlo pri razarene spatecce, ale pritom mi obe zarovky sviti, tak sem se zkusil podivat na zarovky a inu jedna byla jine nez ta druhe tak sem je obe vymenil za dve stejne a chybu mi to porad hlasi. Obcase se mi stane ze kdyz jedu trochu sportovnejsi jizdou tak se mi pridaji dalsi dve chyby a to jsou Bremsli.Elektrik coz je vypadej brzdovych svetel ktery ale samozrejme obe sviti v poradku a pak jeste jednu chybu kterou si nepamatuju ale mam pocit ze to je neco s cidlem brzd. Nevite nekdo jak ten check control vyresetovat nebo co s tim at to porad nesmyslne nehazi? Dik
mequi

#2 Příspěvek od mequi »

Zkus očistit kontakty na žárovkách a konektorech.
DWXak
Klubové ID: 2927

#3 Příspěvek od DWXak »

To me to pise taky Bremslicht Elektrik a Kühlwasser Prüfen, ale taky podle nalady. Brzdovky svitej, chladic je taky plnej
balda88
Klubové ID: 1719
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od balda88 »

pokud to hlásí chybu brzdových světel tak zkuste vyměnit snímač na brzdovém pedálu. ale já teď na cabriu řeším problém zase s předníma světlema, že mi teď hlásí check chybu, ikdyž obě žárovky svítí
Madthomas
Klubové ID: 1523

#5 Příspěvek od Madthomas »

U me to byl taky snimac na brzdovym pedalu, ani se nakonec nemusel menit, stacilo prepajet par spoju. I tak ale vymena neni zadna palba (kolem 500 tusim). Doporucuju poresit, me to uz obcas nerozsvitilo brzdovy svetla pri brzdeni, tak at to nekoho za tebou neprekvapi
Feelings

#6 Příspěvek od Feelings »

Ted sem vycistil vsecky kontakty a zarovky, napruzil sem kontakty atd a porad to hazi brzdovy svetlo, zpatecku a jeste jednu vec to nevim co je tak ja zkusim uz asi jen opravit to brzdovy cidlo ale to stejne vyresi jen jeden problem ze tri a s tou zpateckou teda vubec nevim mam dve stejny zarovky vycisteny kontakty naprosto v pohode zarovky sviti ale check control porad pise...
Brody
Klubové ID: 1772
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Brody »

A máš originál světla? Někde jsem čet, že při výměně za jiná hlásí check chybu. :wink:
Feelings

#8 Příspěvek od Feelings »

Brody píše:A máš originál světla? Někde jsem čet, že při výměně za jiná hlásí check chybu. :wink:
origo
Odpovědět