Zdravim vse,
koupil jsem ted ojety vuz z D a v servisu bylo zjisteno, ze zamykani volantu nejak hlasi chybu do diagnostiky a chtelo by to vymenit. Pry po zasunuti nebo po zastaveni pred vyndani klice se muze vyskocit chybova hlaska co zobrazuje nejak zamykani volantu, ale ja jsem to zatim nevidel ani jednou.
Doporucili to vymenit, ptze to pry zahlasi chybu 20x do rj, potom blokne auto tak ze uz to nenastartuju pouze po vymazani chyby.
Je to kus nejakeho zeleza pod volantem a udajne dle autorizovaneho servisu to stoji cca 12tis + prace + preprogramovani auta.
Ja o tom nic moc vic nevim, takze jakakoliv rada, zkusenost nebo nazor by mi pomohla.
Predem diky!
IGY
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vymena tyce rizeni - E91
-
DKx
- Kontaktovat uživatele:
Zámky dveří a zámek volantu jsou největšími slabinami E9x pre-LCI.
Mě to hlásilo také problémy, tedy na diagnostice to zjistili (stejně jako tobě), o žádném limitu 20x jsem neslyšel, nicméně nemusí to být nereálné, protože BMW řídící jednotky takové chování mívají, viz. WDS.
Protože těch aut s tímto problémem je opravdu hodně, trošku to vyladili trochu SW. Jak přesně nevím, myslím, že změnili ty události, při nichž se odemyká, ale přesně to nevím, měl jsem to přeflashované hned po dovozu.
Každopádně od té doby nevím, že by se ten problém opakoval.
Přeflashování komplet SW auta 1500Kč.
Mě to hlásilo také problémy, tedy na diagnostice to zjistili (stejně jako tobě), o žádném limitu 20x jsem neslyšel, nicméně nemusí to být nereálné, protože BMW řídící jednotky takové chování mívají, viz. WDS.
Protože těch aut s tímto problémem je opravdu hodně, trošku to vyladili trochu SW. Jak přesně nevím, myslím, že změnili ty události, při nichž se odemyká, ale přesně to nevím, měl jsem to přeflashované hned po dovozu.
Každopádně od té doby nevím, že by se ten problém opakoval.
Přeflashování komplet SW auta 1500Kč.
Ano, mas pravdu, ten servisak taky rikal, ze preflashovani by mozna pomohlo, nicmene (nejspis ptze jsou autorizovany servis) doporucuje vymenu toho zamykani.
Mohl bys prosim Te dat kontakt nebo adresu kde to jde za te penize co pises prehrat ten software? S tim bloknutim auta me docela vydesil, jezdim dost velke dalky, chci to dat do poradku...
Mohl bys prosim Te dat kontakt nebo adresu kde to jde za te penize co pises prehrat ten software? S tim bloknutim auta me docela vydesil, jezdim dost velke dalky, chci to dat do poradku...
-
DKx
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to přímo v autorizáku CarTec Group Ostrava.
A tam mi také na to řekli, že dokud to nebude dělat další problémy, tak to nemá smysl nějak řešit, protože ten SW ve vetšině případů stačí.
A SW ti tu určitě přehraje každý druhý správný klubový senior .. ale zase nemáš záruku.
I když mě v tom CarTecu říkali, že možná mi pak nebude fungovat telefon, protože jim to nějak poslední dobou nejde, také jsem nebyl zrovna happy, ale nakonec vše v poho.
A tam mi také na to řekli, že dokud to nebude dělat další problémy, tak to nemá smysl nějak řešit, protože ten SW ve vetšině případů stačí.
A SW ti tu určitě přehraje každý druhý správný klubový senior .. ale zase nemáš záruku.
I když mě v tom CarTecu říkali, že možná mi pak nebude fungovat telefon, protože jim to nějak poslední dobou nejde, také jsem nebyl zrovna happy, ale nakonec vše v poho.