Čau, kamarád si koupil compacta 316i dnes jsem v tom jel a nějak špatně mu šlape motor jel jsem 120 a vůbec to nejelo plynule měl sem sešlápnutý plyn a chovalo se to jak kdybych přidával a ubíral plyn. Vždycky jak kdyby se to přidusilo a zas jelo normálně. Nedělá to moc ale je to poznat. Nevíte čím by to mohlo byt. Napadlo mě třeba přicpaný kat nebo špatné čerpadlo .. nevím. Zkuste poradit kdo tomu trochu víc rozumí. díky
Nic není lepší, než u koupeného auta vyměnit palivový filtr, vzduchový, svíčky, pročistit sání+ váhu vzduchu nikdy nevíš jak to tam je dlouho a byvalý majitel ti může říct cokoliv Pokud toto uděláš, troufám si říct, že tvůj problém zmizí
Ten "sportovní" filtr je co zač? Už jsem taky řešil, že místo toho, aby pomohl jen všecko zhoršil (jednalo se o ty kónusy, ne vložku do origo airboxu) . Jinak bude na místě se asi kouknout na palivovou pumpu, vstřiky, při tom katu by nechtělo celkově do otáček a bylo takové přidušené. Jestli si vzpomínám dobře, tak mi to moje bývalá 316 párkrát udělala taky, nicméně jsem to nějak neřešil
shade741 píše:Ten "sportovní" filtr je co zač? Už jsem taky řešil, že místo toho, aby pomohl jen všecko zhoršil (jednalo se o ty kónusy, ne vložku do origo airboxu) . Jinak bude na místě se asi kouknout na palivovou pumpu, vstřiky, při tom katu by nechtělo celkově do otáček a bylo takové přidušené. Jestli si vzpomínám dobře, tak mi to moje bývalá 316 párkrát udělala taky, nicméně jsem to nějak neřešil
Filtr je nějaký obyč "pilot" kónus. Je to kámoša auto já měl podobný problém na sedanu a musel sem vyměnit palivové čerpadlo. Takže ted zkusíme ještě to a uvidí se .