v sobotu jsem konečně rozchodil audio v mém e36 sedan, po cestě domu jsem zjistil že vyluzuje tón, který se odvíjí od počtu otáček. Dělá to jen při zapnutém rádiu..... Vítě někdo co to dělá?
Jestli jsi dělal hifi, tak to může mít souvislost. A to takovou, že jsi vedl signálové a napájecí kabely vedle sebe a ruší ti to. Nebo máš špatně odstíněný zesilovač.
Spatne kable su pricinou v 95%, odporucam dat co najdalej od kabelaze baterie, zosilni izolaciu kablou,
Spetna vezba tocivych veci ako alternator atd..., sa ti prejavy aj na profi kabloch ked ich das pri baterku, napajanie zosilovaca ma koficient temnenia ako samostatne kable ale cleny zosilnenia maju pasmove priepuste a tie nepustia nic ine ako zosilovany signal!!!
kabeláž je origo, jediný co mě napadá, že to dělaj spoje.... protože repra na platu vzadu byly odstřihlý a iso konektory sem přidělal klasicky zakroucenim kabelů do sebe a přes ně černou izolačku... na iso konektor na napájení jsem použil rychlospojky.... jak to co nejlépe spojit???
blinker:
na spoje se zatím vykašli, těma to nebude.
nejdřív zjisti, jestli je zdroj rušení v signálu nebo napájení, třeba tím, že zkusíš zesík a radio napájet z druhý baterky, která nebude s tou v autě spojená.
Tak dej pri baterii kabel z repro a pak uvidis co ti vyde ze zosilovace, nedelal sem muziku do jednoho auta.
To je fuk nekdo tlaci 140Db a ma jen skroucene kabely a izolacku natom.
Cti vic profili a uvidis kdo se cim zivy a co dela
Nic ve zlim - kdyz sem delal pro MeyerSound technika tak pomocni technici byli kuchar a zednik a delali to lip ako ostatni!
Nic ve zlém, ale styl a obsah toho, co tu píšeš, ve mě vzbuzuje dojem, že bych ti nesvěřil ani zapojení zásuvky, natož něco s elektronikou.
Ještě si dovolím jednu radu, než odešlu odpověď, tak si po sobě vždycky přečtu, co jsem napsal a opravím případné chyby, aby jich bylo co nejmíň. Tobě bych doporučil dělat to pečlivě, máš jich tam opravdu moc a pak může docházet k nedorozuměním.
Jo promin - som Slovak /byvam v CR., pracujem v CR/ snazim se psat co nejvic po cesky ale nekdy samo nejak vyde slovensky slovo ktore skumolim, tak jest jednou prominte!!!