mike-ee píše:tohle je vážně standart? Já ji mám teda matnou..
pravda, po blizsim prozkoumani jsem zjistil, ze je fakt matna. v tom pripade to asi bude ten typ koncovky ALU-LOOK, jak tu byl odkaz do ETK o neco vyse. rekl bych, ze se standardne davaji k 320d N47 (130/135 kW) i u aut pred faceliftem, nevim, mozna i k 318d. m-paket nemam.
na bmw.com v doplncich je pro 4-valce e9x jeste tahle chromovana, pry instalace 15 minut, vice info u dealera (cena ani cislo dilu tam neni):
no já nevím jak u e91 ale já na své e90 320d mám tu koncovku klasicky rovně - vypadá prakticky jak ta na fotce výše, jen je z takového né moc pěkného plechu a ne chromu... pokud to, co tady je napsané, že se to za 45-55EUR dá nechat udělat v autorizovaném servise, tak jdu do toho na 100%
tak já mam DFP a psal jsem dnes do BMW CarTec a na základě VIN mi obratem napsali, že chromovaná rovná koncovka (přibližně stejná jako foto výše) výjde na 1265,- s DPH.
Tak jsem se rozhodl po dlouhých úvahách a kalkulování pro řezání.
Je tu teď otázka kde koncovku koupit. Ještě sám nejsem plně rozhodnutej jestli zvolim jednoduchou oválnou nebo dvojitou kulatou.
Chtěl jsem vás poprosit jestli by jste měli tip na nějakej krám s koncovkama za rozumnou cenu. Nechci koncovku co se po první zimě rozpadne.
Tak předem díky za rady