Ahoj klubáci, řeším blbej problém, přidělal jsem si do interiéru spínač a potřebuji natáhnout kabel do motorového prostoru. neznáte nějaký fígl kudy? rozbebral jsem už celej kastl a z druhé strany taky plno dílů a pořád nevím =(
jedná se o cabrio (coupe by mělo být stejný) rv.1997 E36. Předem všem mockrát děkuji za rady
Od pojistkovky, jak už tady bylo napsáno vede tlustý svazek drátů dovnitř pod volant. Vede přez gumovou průchodku. Vedle toho svazku určitě prostrčíš jeden drátek. Oddělej ten kryt, který je pod volantem a uvidíš to.
díky moc za rady konzultoval jsem ještě s kámošema a nakonec se mi to podařilo vyřešit na druhé straně, jak je vyvedený plusový kabel od baterie, tak jsem ho odšrouboval a pod ním je taky svazek drátů a vedou pod kastlík u spolujezdce. akorát ta těsnící guma nešla oddělat =( jako by byla přilepená na kasli a je dost velká, tak jsem do ní musel udělat díru, snad se tam nedostane voda.
každopádně už je hotovo =) díky za rady
Danek320i píše:díky moc za rady konzultoval jsem ještě s kámošema a nakonec se mi to podařilo vyřešit na druhé straně, jak je vyvedený plusový kabel od baterie, tak jsem ho odšrouboval a pod ním je taky svazek drátů a vedou pod kastlík u spolujezdce. akorát ta těsnící guma nešla oddělat =( jako by byla přilepená na kasli a je dost velká, tak jsem do ní musel udělat díru, snad se tam nedostane voda. každopádně už je hotovo =) díky za rady