jedná se o cabrio (coupe by mělo být stejný) rv.1997 E36. Předem všem mockrát děkuji za rady
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vedení kabelů E36 1997 M52B20
Ahoj klubáci, řeším blbej problém, přidělal jsem si do interiéru spínač a potřebuji natáhnout kabel do motorového prostoru. neznáte nějaký fígl kudy? rozbebral jsem už celej kastl a z druhé strany taky plno dílů a pořád nevím =(
jedná se o cabrio (coupe by mělo být stejný) rv.1997 E36. Předem všem mockrát děkuji za rady
díky moc za rady
konzultoval jsem ještě s kámošema a nakonec se mi to podařilo vyřešit na druhé straně, jak je vyvedený plusový kabel od baterie, tak jsem ho odšrouboval a pod ním je taky svazek drátů a vedou pod kastlík u spolujezdce. akorát ta těsnící guma nešla oddělat =( jako by byla přilepená na kasli a je dost velká, tak jsem do ní musel udělat díru, snad se tam nedostane voda.
každopádně už je hotovo =) díky za rady
kdyby někdo další potřeboval fotky, mohu zaslatDanek320i píše:díky moc za radykonzultoval jsem ještě s kámošema a nakonec se mi to podařilo vyřešit na druhé straně, jak je vyvedený plusový kabel od baterie, tak jsem ho odšrouboval a pod ním je taky svazek drátů a vedou pod kastlík u spolujezdce. akorát ta těsnící guma nešla oddělat =( jako by byla přilepená na kasli a je dost velká, tak jsem do ní musel udělat díru, snad se tam nedostane voda.