Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zaměření díry na logo v M dveřních lištách E36 Coupe
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte prosím někdo shozené eMkové dveřní lišty z auta ?
Potřeboval bych změřit kolik je mm od začátku lišty (nebo od té drážky) po díru na logo.
Nevím jestli se to umístění liší Coupe / Sedan tak raději z Coupe ...
Mám origo lišty, ale mám na autě přiblblý "DELETION PACKET" takže nebylo ani logo vzadu ani na dveřích. Sehnal jsem si nové originál plaketky ///M3 + uchycení na ty dveřní lišty, ale potřebuju tam udělat ty díry a chci to mít přesně tak bych potřeboval pomoct.
Díky předem ...
Potřeboval bych změřit kolik je mm od začátku lišty (nebo od té drážky) po díru na logo.
Nevím jestli se to umístění liší Coupe / Sedan tak raději z Coupe ...
Mám origo lišty, ale mám na autě přiblblý "DELETION PACKET" takže nebylo ani logo vzadu ani na dveřích. Sehnal jsem si nové originál plaketky ///M3 + uchycení na ty dveřní lišty, ale potřebuju tam udělat ty díry a chci to mít přesně tak bych potřeboval pomoct.
Díky předem ...
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Moc díky, to mi pomůže. Jak jsem tak koukal do ETK tak M lišty pro coupe jsou jenom jedny a liší se to jen těma plaketama. Výškově se to snad nedá splést, jsou tam uvnitř drážky a jinak se to nedá dát. Jinak logo tam není vyfrézované. V lištách je jen obdelníková díra. To co vypadá jako rámeček je součástí loga.sa-tan666 píše:snad ti to pomuzeale to logo tam ma vyfrezovany odelnik primo v liste jeto z kupe origo m-technik
Tady jsem vyfotil ty svoje origoše :

No sám víš jaký jsem detailista, ale prostě jsem to vzdal. Sehnat originály v pěkném stavu prostě nejde a to co se nabízí jsou většinou hnusy nehledě na to, že mám obavu o to aby mi to potom sedělo barevně se zbytkem lišt. Dají se sehnat v USA nové a relativně levné, ale to už zase není originál. Takhle jde jen o to dodělat díru a dát tam ty plaketky co jsem koupil (origo). Nové originál lišty jsou drahé jak čert a ty prachy dám raději do něčeho jiného ...Lion píše:Čoveče nevím, nevím, ale radči bych asi koupil nové lišty ať je to jak má být.
Věřím, že to dobře dopadne ... uvidíme ... koupit se dají vždycky
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
tvl sada nových origo list na celý auto vyjde 3200bez dph pro normalniho smrtelnika bez slevy ... oproti tomu co tu nekteri za ne chteji je to docela gut price 
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
No právě o to jde. Dobře 3200,- bez DPH ANO, v případě, že mi to nějaká krysa oloupe, nebo když bych kupoval nové na ne eMko, ale dávat 3200,- za to, že tam potřebuju dodělat 2 díry ? To mi přijde absolutně zbytečné ...MattyX píše:tvl sada nových origo list na celý auto vyjde 3200bez dph pro normalniho smrtelnika bez slevy ... oproti tomu co tu nekteri za ne chteji je to docela gut price
Aprop. Matty ty nemáš někde v garáááááži sundané bez loga, kde by se dala zaměřit přímo ta díra ?