Mam problem moje e36 stala rok v garazi a ted sem vyjel ujedu asi 10 km a motor se mi vypne a uz nenaskoci teplota mi naskoci do pulky celkem rychle vymenil sem termostat ale porat to je stejny nevim co stim je PROSIM o pomoc sem uz s toho zoufaly loni sem mohl jezdit bez problemu i v kolone sem stal a neprehrival se. Nemate nekdo s tim zkusenost ?[/b]
ten sem menil nedavno ale muzu to skusit ale jak necham motor spocnout hodku dve tak nastartuju ale po chvilce mi to vypne vcera sem dojel do prace ale z prace uz ne. Jo a koupil sem pripravek na cisteni vstriku nemuze to byt tim ?
Jak moc rychle se zahřeje na volnoběh? A přehřeje se nebo ne? Cisteni vstriku nejakym paznechtem tezko pomůže(nebo si to tam nalil a az pak to začlo dělat?- i tak nepravděpodobné. Motor se těžko vypne kvůli přehřívání sám
to sem nezkousel ale po 3 minutach jizdy mam teplotu za polovinou takze to bude spis nejaky problem v palivovem systemu nebo nemuze to delat ridici jednotka ?
No ta teplota nema podle mě s palivovým systémem a vstřiky co dělat, Nemáš olej ve vodě? Případně netlakuje to do nádobky s vodou, nebo nepřibyl jakoby olej? Už sem viděl auto s prasklou hlavou co za chvilku chcíplo, přehřívalo se, ale pak šlo zase jakž takž natočit
Jen tak na ní nic nepoznáš, musela by dolů ale na to je čas nic moc tomu nenasvědčuje, mrkni na chladící kapalinu jestli tam není olej, a jestli to netlakuje. Je to ale jen hypotéza která mě napadla. že se olej měnil je hezký, ale to neznamená vůbec nic
tak sem byl v servisu se poptat tak to vypada asi na tu palivovou pumpu akorat to musim projet a az mi to chcipne tak premerit zivotni funkce motoru zitra budu vedet snad to nebude moc drahe jinak to vydim na novy motor
Tak to bude tak, jak říká icecold, jestli je visca špatná, může způsobovat přehřívání motoru A ta pumpa může zapříčinit exnutí motoru Tudíž závady nemají spojitost. Ohledně ceny opravy- sežen díly tady na foru, určitě najdeš a vyjde tě to na pár kč