Myslim že kdyby to někdo někde viděl tak ti to určitě nenapiše a koupi si to. Tohle se neda sehnat ještě jsem to nikdy nikde neviděl prodavat, to jedině celej interier
myslim že nikdo nerozebere předni sedačky z mka aby ti prodal opěrky hlavy to by musel někdo ty sedačky zničit třeba při bouračce a jedine co zustalo dobre jsou opěrky ale jinak zvlašt jsem to ještě nikoho neviděl prodavat
frajerka mi minule hovorila,že vyzerajú ako goofyho uši
zohnať sa to dá. ale je to dosť problém. v takom nemecku to ide na dračku
to sa skôr oplatí kúpiť komplet sedačky (nech to aj vyzerá). za 50eur opierky nebude davať asi nikto
Nedaleko Rychnova nad Kneznou na Nachod je postarsi pan a s manzelkou calunia vsetko a prerobia aj opierky ako len budes chcet, mne tam nasadzovali LCD a ja idiot som ich nechal povodne a mohli mi ich prerobit!!!
Pan Sedlancik!!!
Precalunenie a osadenie LCD - 2opierky 1200kc -DO KOZE /modrej/
Jako že by ty opěrky vyrobil nějakej čalouník? No jako určitě by to šlo ale není to jen o čalounění, musel by tam dodělat nějakej rám, vymyslet uložení výplně aby to drželo a taky strefit tvar aby to k něčemu bylo a to by stálo asi hodně. Přečalounit opěrku a dát do ní LCD je trochu něco jiného.
Vim jenom tolik, traba sa optat, tuhle temu sme nerouoberali, ale mal tam laminatovu skrupinu na ktoru calunil molitana a tie veci podobne dalal do nich vyhrievanie a nakonec kozu, takze by to az tak problem nebol ked dokaze vyrobit novu sedacku.