Caute, hledal sem ve forech ale zatim sem ohledne toho nic nenasel. Zkousel nekdo predelavat E90 z predfaceliftu na facelift? Teda aspon co se predni masky tyce. Jak moc je to narocne (i financne) a co se vsechno meni?
No verze se od sebe lisi kapotou, svetlama a naraznikem, mozna i mlhovky nebudou uplne stejny Prestavba je opravdu uplna blbost, naprosto vyhozeny penize
Nene, myslim E90 - me jde hlavne o ty ledvinky, ktery me prijdou na predfaceliftu fakt priserny.
Me spis zajimalo, jestli to nekdo zkousel. Vypada to, ze ne. Vim, ze to neni nejlepsi napad ale chtel sem proste vedet. Nepotrebuju si hrat na neco, co nejsem, to fakt ne ).
To je fakt otázka vkusu, protože mě ten předek předface přijde lepší jak po.
Co rozhodně zlepšili jsou zadní světla, ty KIA-style hrůzy co tam mám jsou fakt nešťastné
Přesně tak, změn je opravdu mnoho po faceliftu, tak jaksi nevidím nějaký přínos složitě měnit ledviny... Mám jednu radu - pořídit si E90 po faceliftu, pokud se někomu předfacelift nelíbí. Neoriginální stav vždycky bude vypadat strašně a úsměvně.
mne zas ten zadek predface dost pripomina:
http://www.d4u.com.ua/uploaded/files/Ex ... s_back.jpg vpredu si vzdycky vsimnu akorat rozdilu v dennim sviceni ( ), led blinkru a zpetnych zrcatek (poface jsou takovy placacky proti tem sportovnejsim predface)
Máte někdo zkušenost s úpravou předku z předface na poface? koupil jsem svou e90 už s částečnou úpravou na LCI (zadní kufr + světla, přední LED světla) a dost mě štve nekompaktnost. Chtěl bych vyměnit stávající přední spoiler za M paketový po faceliftu. Zřejmě kvůli tomu musím měnit i haupnu. Je potřeba měnit ještě něco?? přední boky? nějaké díly schované pod předním spoilerem? díky za odpovědi..
o rychlost ani nejde, ta je dostatečná.. ale jak už jsem tu napsal, tak mi sere slátatina dvou stylů. Před face a po něm.. V budoucnu bych možná uvažoval o úpravě optického mpacketu. Nicméně, má někdo odpověď k výše uvedenému? předem díky