George_D píše:Koukal jsem po nějaký levnější náhražce a u nás v jedněch autodílech maj takový ty nalepovací v metráži a vypadaj skoro uplně stejně z profilu jako M lišty, takže by se to možná dalo nějak i jinak, akorat jsou hladký a gumový, ale to by až tak asi nevadilo, M lišty dělaj taky hrubý nebo hladký, podle ročníku
Ty voe, nalepovací Možná tak na fáčko
Jé to je zas keců, neřikam že je běžim koupit, ale každýmu se nechce za posraný lišty dávat 6k s tim, že ti je druhej den někdo odnese a co jsem koukal na ty nalepovačky, vypadaj uplně stejně a vsadim se o cokoliv, že udělat to a nikomu to neříct, tak to nikdo od Mkovejch nerozezná
George_D píše:Koukal jsem po nějaký levnější náhražce a u nás v jedněch autodílech maj takový ty nalepovací v metráži a vypadaj skoro uplně stejně z profilu jako M lišty, takže by se to možná dalo nějak i jinak, akorat jsou hladký a gumový, ale to by až tak asi nevadilo, M lišty dělaj taky hrubý nebo hladký, podle ročníku
Ty voe, nalepovací Možná tak na fáčko
Jé to je zas keců, neřikam že je běžim koupit, ale každýmu se nechce za posraný lišty dávat 6k s tim, že ti je druhej den někdo odnese a co jsem koukal na ty nalepovačky, vypadaj uplně stejně a vsadim se o cokoliv, že udělat to a nikomu to neříct, tak to nikdo od Mkovejch nerozezná
ale pod tou lištou je prolis, nevím jak by ti tam držela ta nalepovací.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
A kdyz uz ho nekdo vzkrisil, proc sem neprispet... Mam problem, na coupecku mam Mlisty...ale kdyz na ne dlouho sviti slunko (nedelam si prdel) tak pri otevreni dveri se mi vzpricej o predni blatnik...Zajimalo by me co s tim ? Jestli na hulvata uhoblovat, nebo posunout o kousicek blatnik ? (jestli to jde, u e34 to prej jde)
DWXak píše:A kdyz uz ho nekdo vzkrisil, proc sem neprispet... Mam problem, na coupecku mam Mlisty...ale kdyz na ne dlouho sviti slunko (nedelam si prdel) tak pri otevreni dveri se mi vzpricej o predni blatnik...Zajimalo by me co s tim ? Jestli na hulvata uhoblovat, nebo posunout o kousicek blatnik ? (jestli to jde, u e34 to prej jde)
budeš mít tu hranu z vnitřní strany jak je ten držáček jakoby uhnilou. Proto ti tam nedrzí dobře ten držák a proto se ti to odchlípne a škrtá o blatník při otevření dveří. Mohlo by pomoct trochu to obrousit z vnitřní strany. Mám to taky tak ale obyč. lišty. Lištu sundáš normálně tahem nebo ji při otrevřených dveřích posun dozadu a vycvakej ji ze dveří. Zpátky jde tlakem. Jde to celkem ztuha, tak se neboj zatlačit.