potom už radši moc nečti (zvlášť ve zkušenostech se servisy) ,
jinak zjistíš, že si budeš muset dělat na auťe všechno sám nebo ho hodit ze skale
ale v tom origo servisu ti tam aspoň (snad) hodili ty zátěže
seřizování předku(sbíhavost) a zadku(odklon) je na sobě nezávislé
tem zatezim v BMW (Renocar) bych moc neveril. Byl jsem tam na geo.. zacatkem roku 2009 a protokol, ktery mi o mereni dali byl na standardni podvozek.. i kdyz jsem upozornoval, ze je tam mkovy.. zateze myslim opravdu nikdo neresil..
elgroso píše:tem zatezim v BMW (Renocar) bych moc neveril. Byl jsem tam na geo.. zacatkem roku 2009 a protokol, ktery mi o mereni dali byl na standardni podvozek.. i kdyz jsem upozornoval, ze je tam mkovy.. zateze myslim opravdu nikdo neresil..
ono celkově nema cenu dělat GEO v BMW, ta pálka je tak strašná že za to člověk koupí už nějaky to rameno, ja dělam tady ve šternberku za 450, vždy to udělali dobře, dělám vždy při přezouvaní na letní-zimní
to JaraX: jasne, dneska uz to resim jinak, tehda jsem mel auto nove privezeny a chtel jsem to mit proste v cajku s ohledem, ze je to mkovy podvozek a ze by se k tomu v autorizovanem servisu meli nalezite chovat. Spletl jsem se.. dneska uz tam nekupuju ani dily.. nastesti se daji sehnat origo i jinde..
elgroso píše:to JaraX: jasne, dneska uz to resim jinak, tehda jsem mel auto nove privezeny a chtel jsem to mit proste v cajku s ohledem, ze je to mkovy podvozek a ze by se k tomu v autorizovanem servisu meli nalezite chovat. Spletl jsem se.. dneska uz tam nekupuju ani dily.. nastesti se daji sehnat origo i jinde..
elgroso píše:to JaraX: jasne, dneska uz to resim jinak, tehda jsem mel auto nove privezeny a chtel jsem to mit proste v cajku s ohledem, ze je to mkovy podvozek a ze by se k tomu v autorizovanem servisu meli nalezite chovat. Spletl jsem se.. dneska uz tam nekupuju ani dily.. nastesti se daji sehnat origo i jinde..
A kdepak se dají sehnat origo jestli to není tajemství??
Asi si budete myslet ze sem se zblaznil ale zkousel nekdo na geometrii ucnak na krizikove? Jestli tam je porad ten stejnej mistr jako za me tak bych se toho nebal, hodne si potrpel na kontrolu podvozku, aby byly spravne nafoukli gumy, zatez, pekne srovnanej volant, igelit na sedacce aby nebyla zasrana a nakonec aji na nastaveny hodnoty. maji tam laser od boshe a k autum zakazniku poustel jenom lidi co opravdu neco umely a kdyz byl sebemensi problem tak to delal sam. Jo a zaci do auta nesmi bez jeho dohledu:)
Takze prilozim i svoji zkusenost s geometrii a toho jak sem dnes dopadl v Brne.
Nevim ale nekde sem tu cetl ze Ksirova dobry to ja nemohu potvrdit jelikoz sem se objednal a prijel a tam mi sdelili ze geo delaji jen do 17ek kol a ze ja mam 18ky.
Takze me poslali na Opavskou kde sem prijel a zjistil ze nemaji primo muj model auta takze sem opet nepochodil.
Celkove vyborny pristup jelikoz po telefonu mi nikdo nic nechtel rict a zbytecne sem ztratil cas i palivo.
Takze zde prikladam svoji zkusenost s geometrii v Brne.
1. Barum Ksirova
- Volal sem byl sem objednany pry uvidime jestli to pujde ze po telefonu to nebudeme resit
- Dojel sem typek mi rekl ze delaj geo max do 17ek kol takze muzu jet domu
2. Barum Opavska
- Maji naprosto bordel v softu modely vubec nesedi
- Tudiz jel sem opet domu
3. Bily a syn
- Po telefonu relativni snaha a ochota a domluveno ze muj model maji
- Po prijezdu mladi panove ne uplne nejzkusenejsi ale ochotni
- U cele veci sem byl jednani a ochota super
- Byl sem ujisten ze zavazi dela minimalni rozdil
- Podle hodnot vse sedlo ve finale
- Soft slusny a prehledny
- cena 800kc
Odjel sem a hned na prvni kruhaci sem zjistil ze auto sedi 0 40% mene gumy najednou piskaji nicmene volant extra netahne ale neni serizeny uplne top.
Tudiz vysledek pul tydnoveho snazeni o geometrii v Brne je naprosto zalostny a tohle sem vubec necekal.
Myslim ze CR je opravdu jen pro lidi se skodovkama kterou seridi kdokoliv jelikoz pri prikladu BMW to nikdo neumi udelat a V origo servisu = renocar nejsou schopni podat zaruceny vysledek a podle vseho nemaji pristup k lidem jaky by meli mit za ty ceny.
Finale tudiz je takove ze po spatne investovany 800kc pojedu stejne do renocaru kteremu neverim ale kdyby se tam nekdo snazil tak jsou jediny v Brne kdo je schopen to nastavit spravne. Takze mohu jen doufat a dobre pohlidat.
Pokud by ste se chteli projed na vysocinu,tak musim doporucit v Novem meste na Morave http://www.pneukominek.cz Geometrii mi delal primo sam pan Kominek.Bezproblemu sem na tu rampu i najel! Rikal ze takhle snizene auto tam nikdy nemel Ma tam kompletni vybaveni ATE.Cena 450kc.SPOKOJENOST