Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E9x | Navigation Professional DVD | nejde zvuk

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
fuserpietro
Klubové ID: 2355

#1 Příspěvek od fuserpietro »

ahojte,
mám klasický systém NaviProfi, s dvoma mechanikami a 16:9 displejom. minulý týždeň mi z ničoho nič začal vypadávať displej a zvuk a celý systém sa reštartoval aj viackrát za sebou. Najskôr som to tipoval na uvoľnený výstupný kontakt niekde v palubovke, ale po rozobratí palubky a vytiahnutí prehrávača všetky kontakty sedeli pevne na svojich miestach.
Odvtedy žiaden problém s vypadávaním obrazu nenastal, ale zvuk sa úplne stratil. to znamená, že nehrá hudba, nefunguje zvuková signalizácia PDC, gong, signalizácia nezapnutých pásov, atď.
podotýkam že všetky ostatné funkcie (NAVI) fungujú bez problémov - mechanika číta disky, ovládanie z volantu funguje, všetky ovládače sú OK. jednoducho neexistuje hudobný výstup zo systému.

vyzerá to na netradičnú závadu celej CCC-MASK jednotky.
1. Je niekto kto sa stretol už s niečím podobným a vie ako to riešiť?
2. v prípade chybneho CCC modulu, vedel by ho niekto zdiagnostikovať a opraviť?
3. poistky?
4. iné nápady?
fuserpietro
Klubové ID: 2355

#2 Příspěvek od fuserpietro »

novinky po včerajšej diagnostike:
závada sa objavuje sporadicky, reálne sa nedá zistiť prečo zvuk neputuje cez káble do reproduktorov, a s najväčšou pravdepodobnosťou celá CCC jednotka umiera. Nová stojí okolo 15tis + práca + kódovanie.
pre všetkých s navi profi - začnite si pomaly šetriť na novú krabičku, podľa slov technika z Renocaru, ktorý mi auto diagnostikoval, sa ich váľajú na sklade mraky (pokazených, s neidentifikovateľnou závadou)

v poslednej dobe som celkovo z BMW sklamaný, predsa nie je možné aby rádio za 2000 Eur po 4-5 rokoch prestalo fungovať!
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Nevím, z kterýho roku ta jednotka je, před r. 06 nějaký problémy byly, některý SW chcíplý jednotky se podaří opravit. Údajně (JPP) se tyto jednotky vyrábí i v ČR, občas asi nějaká z fabriky uteče a dá se koupit za slušný peníze
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Selix
Klubové ID: 2474

#4 Příspěvek od Selix »

fuserpietro píše:pre všetkých s navi profi - začnite si pomaly šetriť na novú krabičku, podľa slov technika z Renocaru, ktorý mi auto diagnostikoval, sa ich váľajú na sklade mraky (pokazených, s neidentifikovateľnou závadou)
nerikal jestli se to tyka i navi business? mam taky zacit setrit?
Odpovědět