prumrsk píše:nedal sem tomu kladu... rozjizdel sem se s tim vzdy stylem jak moj papa po ranu... = opravdu pomalu... dnes se mi to povedlo pouze s rozdilem ze sem s tim cukl... zadne hrabe... a bylo to... stacil "cuk"
nelincovat!! navic mam auto 2 dny...
spis mi zkuste, prosim, poradit co se tim mohlo rozumne oddelat... vse toci, vykon se ale neprenasi, predtim v vibrace 2-3000 otackach a klepot o spodek (v hardy chybel sroub), pote utazeno...
neco se spojkou? kardan? hardy nakashi? srouby? bo snad neco s prevodovkou? (nic nikde nebouchlo ani neboucha... proste najednou to prestalo jet, jak kdyz dojde fuel)
na zvedak se dostanu v pondeli, jedu na vikend pryc, tak at si udelam obrazek mezitim...
viz můj první příspěvek... se pod to podívej, jestli tam ta hardyna vůbec je(tou to podle mě nebude), pokud ano tak jestli se točí kardan a jestli neni urvaná poloosa nebo kardan ukroucenej vprostředu na tom drážkování. pak bych řešil spojku a převodovku.
Pokud to je spojkou,tak tě snad ani nenapadne vyměňovat třeba jen lamelu,ale vyměníš to snad celý.
Není snad nic horšího,než,když si někdo koupí BMW a pak se snaží o opravy nejlépe zadarmo,v nejhorším případě vteřiňákem a izolepou
mrJekill píše:Pokud to je spojkou,tak tě snad ani nenapadne vyměňovat třeba jen lamelu,ale vyměníš to snad celý.
Není snad nic horšího,než,když si někdo koupí BMW a pak se snaží o opravy nejlépe zadarmo,v nejhorším případě vteřiňákem a izolepou
v klidu more, cela sada to jisti... jak jsi prisel na to, ze bych byl takovejhle nasilnik aut?