mám hodně "ošahanou" hlavici řadicí páky (manuál). Nemáte typy, kde dobře koupit novou, případně jetou, ale zachovalou, případně M-sport hlavici? a když by to bylo m-sport, která mi příjde o něco menší, je potřeba měnit i manžetu?
Rikin mi vyborne poradil radicku z E60 ( cislo dilu 25 11 7 896 886). Jak spravne uvedl, radicky jednotlivych rad jsou mezi sebou (az na vyjimky) zamenitelny, zadny extra manzety nejsou potreba
mám hodně "ošahanou" hlavici řadicí páky (manuál). Nemáte typy, kde dobře koupit novou, případně jetou, ale zachovalou, případně M-sport hlavici? a když by to bylo m-sport, která mi příjde o něco menší, je potřeba měnit i manžetu?
díky
možností je spousta, můžeš zkusit přímo autosalony BMW v CR nebo Nemecku (u nas trochu drazsi), nebo ebay.com .. tam je toho mraky, akorat si nech potvrdit ze je to original bmw.. ne zadnej shit...
kvuli zkracene M radicce se menit manzeta nemusi... proste vytrhnes svou starou a narazis tam tu novou.. rozmery jsou unifikovany, takze tam dostanes cokoliv.... napr ja mam ve sve Z4 kratkou mkovou z E46
Ja tu M-kovou z E60 koupil normalne v Renocaru za 1500. Ta Mkova z e90 stoji bud 125 Ecek nebo prave 3500 Kc.. Jak se na Ebay umi i s nejakym ziskem (a original produktem, ne zadnou kopii) dostat na mene nez pulku, to teda netusim
Ale samozrejme at si kazdy nakupuje tam, kde uzna za vhodne, ja jen chtel poradit a predat nabyte zkusenosti a poznatky
Pánové, díky. Už jsem koukal na ebay, našel jsem tam někde kolem 100E, pak na http://www.bmwdoplnky.cz - nebo tak nějak - jsem viděl za litr, takže sem si říkal, jestli existuje ještě nějakej zdroj...
na te perforofané na posledním odkazu mám najeto cca 75 tisíc a od nějakých 65 se začíná viditelně opotřebovávat, kolem toho středu nahoře se ta perforace šoupe, nevypadá to vůbec hezky, půjdu taky do te z E60 časem...