Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Oprava rozvrzaného interiéru E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
blinker
Klubové ID: 2759

#21 Příspěvek od blinker »

Já to teď budu dělat na svim, během cca měsíce, takže ti pak můžu říct víc, protože jak tak koukám tak se tady nikdo neozívá... ale jako profík se fak nepřihlásim :twisted:
hrosik
Klubové ID: 1152

#22 Příspěvek od hrosik »

OK díky
icecold
Klubové ID: 3777
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od icecold »

paveld píše:Prostě jen nevidim důvod tam dávat něco co tam nepatří. Je snad jedno jestli pro ně pojedeš do BMW nebo do Škoda prodejny a cena nějak zásadně jiná podle mě nebude. I kdyby byly uplně stejný, tak pořád nerozumim proč jít kupovat díly na baworáka tam, kde prodávaji díly na jiný auta. A vůbec, třeba by na tom byl ještě vyražený znáček Škoda, to bych si do auta nedal :-D.
mě jde o to, že nejblížší místo, kde je bmw dealer je renocar brno, což je ode mě 70km daleko, nepojedu přece 70km pro nějaký kolíky přece ne? navíc na kolíky z octy jsem narazil úplně náhodně u nás v obchodě tak jsem je vzál :wink:
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
blinker
Klubové ID: 2759

#24 Příspěvek od blinker »

icecold píše:
paveld píše:Prostě jen nevidim důvod tam dávat něco co tam nepatří. Je snad jedno jestli pro ně pojedeš do BMW nebo do Škoda prodejny a cena nějak zásadně jiná podle mě nebude. I kdyby byly uplně stejný, tak pořád nerozumim proč jít kupovat díly na baworáka tam, kde prodávaji díly na jiný auta. A vůbec, třeba by na tom byl ještě vyražený znáček Škoda, to bych si do auta nedal :-D.
mě jde o to, že nejblížší místo, kde je bmw dealer je renocar brno, což je ode mě 70km daleko, nepojedu přece 70km pro nějaký kolíky přece ne? navíc na kolíky z octy jsem narazil úplně náhodně u nás v obchodě tak jsem je vzál :wink:
kde to koupim v Praze?? Dneska sem byl v autobase - prodejna bmw a byla tam totálně neochotná babka a všehcno měla hrozně drahý, blbou trisku na ostřikovače za 700.... si řikám že taky vezmu cokoliv co se tam zacvakne..??
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od paveld »

icecold píše:
v pohodě, tak to je jiná... :-). já to taky nemám uplně za rohem, ale spíš tam jedu jednou za čas když se mi to víc nahromadí a pak udělám větší nákup :-).
paveld
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od paveld »

blinker píše:
icecold píše:
kde to koupim v Praze?? Dneska sem byl v autobase - prodejna bmw a byla tam totálně neochotná babka a všehcno měla hrozně drahý, blbou trisku na ostřikovače za 700.... si řikám že taky vezmu cokoliv co se tam zacvakne..??
Já jezdim na Stodůlky do Inveltu (dříve Autec) a nikdy nebyl problém...
MatelliE36 Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 2869

#27 Příspěvek od MatelliE36 Člen Klubu »

zdravim, taky se do toho budu tenhle mesic poustet a chtel bych se zeptat, jeslti nevite jaky jsou to ty cvocky? Dneska jsem byl v BMW a chlapek mi tam podle VINka nasel dva druhy cvocku jedny za 4,- a druhy za 12,-. Nevite jeslti jsou tam oba druhy? Zrovna tohle je vec co jsem jeste na BMW nerozebiral, takze netusim vubec.
Jinak jeste dotaz k tomuhle lepidlu jak jsem daval odkaz PavelD
http://www.renovator.cz/eshop/katalog/o ... nd-xrfhsq/

Staci jenom ocistit a pak nanest?

Diky za odpovedi panove ;)
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

blinker píše:kde to koupim v Praze?? Dneska sem byl v autobase - prodejna bmw a byla tam totálně neochotná babka a všehcno měla hrozně drahý, blbou trisku na ostřikovače za 700.... si řikám že taky vezmu cokoliv co se tam zacvakne..??
Ceny dílů ta babka určitě neurčuje. Že je protivná je jiná věc. Trysky opravdu stojí takovou ránu, vyhřívané potom ještě 2x tolik.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od paveld »

Je to dvousložkový lepidlo, tudíž nejdřív se musí smíchat a pak stačí jen očistit, odmastit a nanést. Tvrdne to snad 12 nebo 24 hodin, teď nevim.
MatelliE36 Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 2869

#30 Příspěvek od MatelliE36 Člen Klubu »

Diky moc za odpoved :)
Netusis prosim te jeste ty plastovy spunty,nerad bych kupoval neco co tam nemam :D :D
paveld
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od paveld »

Já jsem nepochopil který sháníš a který ti nabídli, podle cen mi to nic neřiká... nejlepší je když si je najdeš na http://www.bmwfans.info a objednáš si je podle čísla.
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od xSAFA »

Na rozvrzaný tapce doporučuju při výměně těch plastových cvoků hranu tapce, která dosedá na kov dveří lehce potřít vazelínkou nebo něčím mastným a docela to pomůže. Aji ty samotný caplíky je dobré trochu máznout aby při zacvakávání lehce vklouzly a nepraskly. Na slepení odpadlé výplně od zbytku tapecírunku doporučuju Mamut Glue od Den Braven.

Jinak v e36 vrže po těch kde co, ale většinou se to dá řešit... :)
Odpovědět