Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oprava rozvrzaného interiéru E36
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
mě jde o to, že nejblížší místo, kde je bmw dealer je renocar brno, což je ode mě 70km daleko, nepojedu přece 70km pro nějaký kolíky přece ne? navíc na kolíky z octy jsem narazil úplně náhodně u nás v obchodě tak jsem je vzálpaveld píše:Prostě jen nevidim důvod tam dávat něco co tam nepatří. Je snad jedno jestli pro ně pojedeš do BMW nebo do Škoda prodejny a cena nějak zásadně jiná podle mě nebude. I kdyby byly uplně stejný, tak pořád nerozumim proč jít kupovat díly na baworáka tam, kde prodávaji díly na jiný auta. A vůbec, třeba by na tom byl ještě vyražený znáček Škoda, to bych si do auta nedal.
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
-
blinker
- Klubové ID: 2759
kde to koupim v Praze?? Dneska sem byl v autobase - prodejna bmw a byla tam totálně neochotná babka a všehcno měla hrozně drahý, blbou trisku na ostřikovače za 700.... si řikám že taky vezmu cokoliv co se tam zacvakne..??icecold píše:mě jde o to, že nejblížší místo, kde je bmw dealer je renocar brno, což je ode mě 70km daleko, nepojedu přece 70km pro nějaký kolíky přece ne? navíc na kolíky z octy jsem narazil úplně náhodně u nás v obchodě tak jsem je vzálpaveld píše:Prostě jen nevidim důvod tam dávat něco co tam nepatří. Je snad jedno jestli pro ně pojedeš do BMW nebo do Škoda prodejny a cena nějak zásadně jiná podle mě nebude. I kdyby byly uplně stejný, tak pořád nerozumim proč jít kupovat díly na baworáka tam, kde prodávaji díly na jiný auta. A vůbec, třeba by na tom byl ještě vyražený znáček Škoda, to bych si do auta nedal.
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
v pohodě, tak to je jiná...icecold píše:mě jde o to, že nejblížší místo, kde je bmw dealer je renocar brno, což je ode mě 70km daleko, nepojedu přece 70km pro nějaký kolíky přece ne? navíc na kolíky z octy jsem narazil úplně náhodně u nás v obchodě tak jsem je vzálpaveld píše:Prostě jen nevidim důvod tam dávat něco co tam nepatří. Je snad jedno jestli pro ně pojedeš do BMW nebo do Škoda prodejny a cena nějak zásadně jiná podle mě nebude. I kdyby byly uplně stejný, tak pořád nerozumim proč jít kupovat díly na baworáka tam, kde prodávaji díly na jiný auta. A vůbec, třeba by na tom byl ještě vyražený znáček Škoda, to bych si do auta nedal.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdim na Stodůlky do Inveltu (dříve Autec) a nikdy nebyl problém...blinker píše:kde to koupim v Praze?? Dneska sem byl v autobase - prodejna bmw a byla tam totálně neochotná babka a všehcno měla hrozně drahý, blbou trisku na ostřikovače za 700.... si řikám že taky vezmu cokoliv co se tam zacvakne..??icecold píše:mě jde o to, že nejblížší místo, kde je bmw dealer je renocar brno, což je ode mě 70km daleko, nepojedu přece 70km pro nějaký kolíky přece ne? navíc na kolíky z octy jsem narazil úplně náhodně u nás v obchodě tak jsem je vzálpaveld píše:Prostě jen nevidim důvod tam dávat něco co tam nepatří. Je snad jedno jestli pro ně pojedeš do BMW nebo do Škoda prodejny a cena nějak zásadně jiná podle mě nebude. I kdyby byly uplně stejný, tak pořád nerozumim proč jít kupovat díly na baworáka tam, kde prodávaji díly na jiný auta. A vůbec, třeba by na tom byl ještě vyražený znáček Škoda, to bych si do auta nedal.
-
MatelliE36
- Člen Klubu
- Klubové ID: 2869
zdravim, taky se do toho budu tenhle mesic poustet a chtel bych se zeptat, jeslti nevite jaky jsou to ty cvocky? Dneska jsem byl v BMW a chlapek mi tam podle VINka nasel dva druhy cvocku jedny za 4,- a druhy za 12,-. Nevite jeslti jsou tam oba druhy? Zrovna tohle je vec co jsem jeste na BMW nerozebiral, takze netusim vubec.
Jinak jeste dotaz k tomuhle lepidlu jak jsem daval odkaz PavelD
http://www.renovator.cz/eshop/katalog/o ... nd-xrfhsq/
Staci jenom ocistit a pak nanest?
Diky za odpovedi panove
Jinak jeste dotaz k tomuhle lepidlu jak jsem daval odkaz PavelD
http://www.renovator.cz/eshop/katalog/o ... nd-xrfhsq/
Staci jenom ocistit a pak nanest?
Diky za odpovedi panove
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Ceny dílů ta babka určitě neurčuje. Že je protivná je jiná věc. Trysky opravdu stojí takovou ránu, vyhřívané potom ještě 2x tolik.blinker píše:kde to koupim v Praze?? Dneska sem byl v autobase - prodejna bmw a byla tam totálně neochotná babka a všehcno měla hrozně drahý, blbou trisku na ostřikovače za 700.... si řikám že taky vezmu cokoliv co se tam zacvakne..??
-
MatelliE36
- Člen Klubu
- Klubové ID: 2869
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem nepochopil který sháníš a který ti nabídli, podle cen mi to nic neřiká... nejlepší je když si je najdeš na http://www.bmwfans.info a objednáš si je podle čísla.
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Na rozvrzaný tapce doporučuju při výměně těch plastových cvoků hranu tapce, která dosedá na kov dveří lehce potřít vazelínkou nebo něčím mastným a docela to pomůže. Aji ty samotný caplíky je dobré trochu máznout aby při zacvakávání lehce vklouzly a nepraskly. Na slepení odpadlé výplně od zbytku tapecírunku doporučuju Mamut Glue od Den Braven.
Jinak v e36 vrže po těch kde co, ale většinou se to dá řešit...
Jinak v e36 vrže po těch kde co, ale většinou se to dá řešit...