Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 touring el. stahování oken
Dobrý večer chtěl bych se zeptat, na podzim loňského roku jsem si koupil své první bmw e36 touring 97 rok výroby, měl pár chybek, ale ty postupně ruším. Jde mi o to,že jsem si dneska konečně vyměnil stahovačku okna u řidiče a hned samozřejmě zkoušel jak to šlape a překvapilo mne, že při výjezdu okna nahoru se asi v půlce zastaví a já musím dát znovu impuls, aby se dovřelo. Mám motorek s komfortem nebo jak to nazvat. Proto se chci zeptat, zda to je v pořádku nebo musím doštelovat okno. Omlouvám se, předem pokud to tady už někde je. Ale nic jsem nenašel. Proto se omlouvám předem.
Jj přesně jak píšeš, úplně jsem to zapoměl napsat, zajede do poloviny a pak asi o centimetr sjede dolů. Dneska zkusím promazat to těsnení kolem toho okna a pak pisnu jak to dopadlo. Děkuji moc za radu.
Takže promazáno a okno jezdí jak má děkuji ještě jednou moc. Ještě bych se chtěl zeptat. U spolujezdce pokud okno spustim třeba doprostřed tak sním nepohnu dostran, ale u řidiče se kousek kymácí max do půl centimetru dopředu dozadu ve směru jízdy.
Takže promazáno a okno jezdí jak má děkuji ještě jednou moc. Ještě bych se chtěl zeptat. U spolujezdce pokud okno spustim třeba doprostřed tak sním nepohnu dostran, ale u řidiče se kousek kymácí max do půl centimetru dopředu dozadu ve směru jízdy.
- Jamall
- Klubové ID: 2933
To budou pravděpodobně prosnulé kostičky. Když sundáš tapec, tak určitá část mechanizmu se pohybuje v takových lištách, ve kterých jsou vedené plastové kostky...většinou jsou různě zdeformované, osekané a vymleté, poté třeba okno nefunguje vůbec. Nikdy jsem je neměnil ale, ale vím že stojí pár korun a jelikož je to běžná vada u e36 tak se nemusíš bát si pro ně zajít přímo do autorizované prodejny bmw
-
mequi
měl by to být díl 2:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=10
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=10