Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 Coupe - dojezdy oken a tesneni dveri - 3 dotazy
-
DWXak
- Klubové ID: 2927
Zdravicko, predevcirem se mi stala nemila vec...jedu, po nasich krasnych silnicich, a okno u zpolujezdce mi zaclo delat neplechu. Ten dojezdovy spinac, jako by byl uz nejaky osoupany a pri nerovnostech mi okno zacne vyjizdet a zajizdet. Neví nekdo co s tim ? Pri nejhorsim tam na to neco nalepim, aby ten kontakt mezi tim byl vetsi, ale je to jen provizorni reseni..
A jeste jeden dotaz, tesnici guma u ridicovych dveri je totalne vyrychtovana. Da se nekde sehnat nova ? Hledal jsem na internetu a nic jsem nezjistil, na ETK jsem neco nasel, ale cena kolem 6000 mi prijde dost divna...nejlepsi reseni by bylo sehnat bouracku a vyndat to z ni (jestli to jde tak jednoduse).
Jeste me napadlo neco, v zadnim narazniku (mpacket) mi chybi krytka na tazny oko (nejakej hulvat to asi ukradl) jde to koupit nekde oddelene ?
A jeste jeden dotaz, tesnici guma u ridicovych dveri je totalne vyrychtovana. Da se nekde sehnat nova ? Hledal jsem na internetu a nic jsem nezjistil, na ETK jsem neco nasel, ale cena kolem 6000 mi prijde dost divna...nejlepsi reseni by bylo sehnat bouracku a vyndat to z ni (jestli to jde tak jednoduse).
Jeste me napadlo neco, v zadnim narazniku (mpacket) mi chybi krytka na tazny oko (nejakej hulvat to asi ukradl) jde to koupit nekde oddelene ?
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš máš vyjetou drážku v tom jakoby zámku dveří na tý části co je na kastli - díl č. 6:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ock_front/
A taky je potřeba mít dobře seštelované dveře aby v nich nebyla vůle. Mě to blblo, vydřená drážka tam byla, seštelování dveří za čas už nestačilo, tak jsem to objednal nový a od tý doby pokoj. Stálo to nějak kolem 600 mám pocit.
S tou těsnící gumou je problém, opravdu stojí nová dost. Pokud seženeš jetou a zachovalou, tak máš vyhráno
.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ock_front/
A taky je potřeba mít dobře seštelované dveře aby v nich nebyla vůle. Mě to blblo, vydřená drážka tam byla, seštelování dveří za čas už nestačilo, tak jsem to objednal nový a od tý doby pokoj. Stálo to nějak kolem 600 mám pocit.
S tou těsnící gumou je problém, opravdu stojí nová dost. Pokud seženeš jetou a zachovalou, tak máš vyhráno

(foto z netu)