hledal jsem vsude mozne a nikde jsem nic nenasel, takze kdyby nekdo vedel poprosil bych o nejaky info, i ohledne ceny jak se to asi pohybuje Mockrat diky
Ahoj,ty první jsou sportsize,ty by neměl být poblém sehnat,cena záleží na stavu a jestli budeš chtít látkovy,polokoženy,nebo koženy,měl jsem před časem možnost koupit celokoženy za 5000,-Kč,ale v nic moc stavu
Ty druhy jsou M-kovy a ty budou asi dražší,počítal bych tak 15000-20000,-Kč,za pěkné,jestli se pletu,tak mě někdo opraví
S nakupem pres ebay nemam zkusenosti, takze jsem ho ani nezkousel...Kazdopadne, je ciste jen nejaky nemecky ebay ? Protoze kdyz dam ebay.cz, a vyberu Nemecko tak mi to vyhodi ty klasicke sportovni jen jedny
kazdopadne pokud chces sportsitze tak klasiku obyc , Emkový leda tak krásně vypadají , ale boční vedení je tragedie ale pokud mas prebytecnejsch 15 -20 za pekny sedacky tak jo no , ale kdyz uz tak jedine z 3.2 ... trilitrovy sou takový moc mekky
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
ebay.de to je čistě nemecký ebay. Kupuju na bavo všechno jedině z nemecka cenově a jednání prodejce je vše uplně jinde. Navic když zaplatiš přez paypal a veci ti neprijdou tak ti ebay vrátí peníze, jednou už jsem to využil a vše proběhlo krásně. K těm sedačkám, mam v coupe kožený klasicky sportsize (ne ty drahy M) a na normální ježdění perfektní, ale když s tim jedeš ostřeji, tak i přez skvělý boční vedení z těch sedaček vyjíždim (kůže prostě dost klouže). Jestli s tim plánuješ jezdit karate tak alcataru, max polokuži. Pokud ti jde o vizuální efekt kůže vítězí..
kazdopadne pokud chces sportsitze tak klasiku obyc , Emkový leda tak krásně vypadají , ale boční vedení je tragedie ale pokud mas prebytecnejsch 15 -20 za pekny sedacky tak jo no , ale kdyz uz tak jedine z 3.2 ... trilitrovy sou takový moc mekky
Mkovy vedou lip nez obyc sporty. Ale furt to neni nic moc
Sportsitz jsou lehce přizpůsobit šířce zad (ne každý má "křídla" jako Schwarzenegger). Stačí demontovat zadní panel, shrnout kůži, odklopit molitanovou vložku, přiohnout trubkové výztuhy dle potřeby a vše namontovat zpět.
Mkovy vedou lip nez obyc sporty. Ale furt to neni nic moc
stejně pořád napiču
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Ja jsem prave nedavno sedel v tech klasickejch sportsitze a posezeni v tom je luxusni, dotaz na ty Mkove byl jen ze zvedavosti. Kazdopadne pisu znova, s kupovanim veci z jinejch zemi nemam zadny zkusenosti, paypal ucet taky nemam, tak nejak nevim jak to udelat...
Ahoj, prosím vás, koupil jsem si Sportsitze do E36 kupé a blbec jsem si to při koupi nezkontroloval a na sedačce u řidiče nejde vysunout ta stehení opěrka, na druhý straně v pohodě. Neřešil někdo tenhle problém? Ta páčka tam je, vezmi za ní a můžu tahat jak chci a nic=/ Koukal jsem na to zespoda a zrovna tahle část ovládání tam vůbec nejde vidět=/ Díky za každou radu