Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 325td - nestartuje. Vstřikovací čerpadlo?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bogyo

#1 Příspěvek od bogyo »

Dal jsem auto do servisu vymenit predni cepy, pak druhy den volali ze to nejde vubec nastartovat. Mel jsem uz drive zname problemy, pokud v tom bylo malo nafty, pod 15l , startovalo se to zatepla hur, vzdy jsem nechal vic nafty v nadrzi. Ted to nejde vubec nastartovat, mam nove zhavice, pridal jsem asi jeste 10 litru nafty, mam asi rok stare baterie.
Automachanik tvrdi ze je to vstrikovaci cerpadlo... No, nemuze to byt podavaci cerpadlo v u nadrze? Jak to zjistim?. Nejak se mi nezda ze z jednoho dne na druhe vstrikovaci cerpadlo prestane fungovat. Dale pry neni mozne repasovat, protoze mam model s potenciometrem. Je to pravda? Muzete nekoho doporucit aby se na to podival?

Diky moc za veskere rady

Jedna se o motor E36 325td, rok 1992, M51, sedan
shade741

#2 Příspěvek od shade741 »

Podle toho co říkáš o množství nafty kterou si tam musel nechat by to ukazovalo na podávací čerpadlo, mě podává třeba až po tom co běží/startuje motor. Skus na něj natvrdo napojit šťávu a třeba u filtru se mrkni jestli to teče. To vstřikovací se mi nezdá že by odešlo, začni jednoduchými věcmi :wink:
bogyo

#3 Příspěvek od bogyo »

Byl to opravdu podavaci cerpadlo, vymenil jsem na nove a startuje bez problemu :) malem me ukecali a prodali nejake stare vstrikovaci cerpadlo za 10-15tis.
Diky
Odpovědět