Tom_120i píše:Tak jestli jezdíš pravidelně okruhy, tak to potom jo. To by se mi taky nechtělo jezdit stejným autem okruhy a služebky, bych se bál, že se to někde rozpadne
Ještě k tomu E90 320si, sice trochu OT, provozní náklady jsou stejné jako na E90 320i nebo je někde rozdíl? Spotřeba asi plus 1 - 2litry, ale jinak by to mělo být stejné ne? Teď mě tak napadá, možná nějaké drahé brzdové kotouče a destičky?
No pravidelně - několikrát od roka, zase každej měsíc tam nejsem, to bych asi časově ani finančně neutáhnul

Ale tak znáš to - člověk se jede projet i jen tak pro radost ne jen na okruh
Provozní náklady jsou stejné - jak říkáš, jen je trochu vyšší spotřeba (nevim kolik má 320i, já jezdil s esíčkem kombinovanou 10,5 l/100km vč. okruhů), olej jsem do toho lil co 10tis km (Castrol 0w40 Edge), protože ve funkčnost longlifů nevěřim

Jinak kotouče a celkově celé brzdy jsou tam z 325i, což je na tu podstatně nižší váhu 320si dostačující! Pak to už jen záleží na tom jestli koupíš takové nebo makové destičky. Jinak prakticky všechny díly až na motor jsou totožné s ostanímy 3er E90, například zadní zavěšení je tam z 330i, ale většina dílů je totožná s 320i v Mpaketu
btw - OT znamená Off topic?