Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
prosim smazat,diky
KarelOstrava píše:mrJekill píše:Tak bych s tý bouraný načipovaný jednotky vyměnil jen švába a je to ne
Takže když mám celou řídící jednotku s "čipnutým švábem" a vyměním jen šváby z mojí jednotky co mám v autě tak to pojede?
Měnil jsem jednotku za jednotku,samozřejmě s odpojenou baterkou,pak jsem vše zapojil a motor točil ale nenaskočil...vyměnil jsem zpátky a v poho.
Ale teď jde o to,když vyměním šváby a náhodou to nejelo a dám zpátky původní abych odjel
mel by jsi v pohode odjet a kdyz vymenis jen svaba,tak ti to pojede taky

mrJekill píše:pesa84 píše:rulezzz píše:to je v kazde jendotce ten svab nacvaknutej a da se menit kus za kus?ja mam bmw poprve,mel jsme VW,takze v tom jsme zatim nezabehlej...
bohužel to tak není u našich mazlíků... ten "šváb" tam je napájenej a až při úpravě ti to můžou změnit tak, že ti tam připájí takovej držáček z kterýho to pak de pěkně vycvaknout... mě to tak udělali... a pohodav tom bmwpower mě to celý stálo 5tis.. pro zajímovst..
Pro zajímavost.........mě to stálo 970Kč
co tě stálo těch 970? kompletní úprva ŘJ, nebo jen ta výměna švába?
Já dával 5tis za komplet..
pesa84 píše:mrJekill píše:pesa84 píše:[quote="rulezzz"]to je v kazde jendotce ten svab nacvaknutej a da se menit kus za kus?ja mam bmw poprve,mel jsme VW,takze v tom jsme zatim nezabehlej...
bohužel to tak není u našich mazlíků... ten "šváb" tam je napájenej a až při úpravě ti to můžou změnit tak, že ti tam připájí takovej držáček z kterýho to pak de pěkně vycvaknout... mě to tak udělali... a pohodav tom bmwpower mě to celý stálo 5tis.. pro zajímovst..
Pro zajímavost.........mě to stálo 970Kč
co tě stálo těch 970? kompletní úprva ŘJ, nebo jen ta výměna švába?
Já dával 5tis za komplet..[/quote]
to co ty mas za 5t ona ma za 970kč
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
rulezzz píše:KarelOstrava píše:Tak vyměněno![]()
Ku.va to jede![]()
![]()
![]()
Tak mě to vyšlo na 1500kč...
ty mas 325TDS a dal jsi tam chipovanou jednotku???jak moc velkej je rozdil??
Mám E36 325tds touring.
Koupil jsem celou řídící jednotku,ale rozebral jsem ji a dal tam pouze toho švába-to je čiplé- http://www.powerchips.cz
Rozdíl je,už u nižších otáček to tahá a asi i menší spotřeba,časem změřím...
Ale doma mi to leželo už asi 3 měsíce a až včera jsem to měnil

-
- Kontaktovat uživatele: