Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
tlumiče coupe vs. compact
lidi, vím, že jsem to tady někde viděl, ale potřebuju se ujistit....podle ETK jsou tlumiče na E36 coupe jiné než na compact.....je to tak???.....musím ty své reklamovat a oni mi řekli, že mají měsíc, tak sháním starší tlumiče, aby jsem mohl jezdit.....mám nabídku tlumičů na compacta za dobrou cenu od a nevím, jestli mi půjdou na moje coupe.....díky za radu
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Přední tlumiče na Compact a zbytek E36 jsou záměnné, je dobré použít ze čtyřválce na čtařválec nebo ze šestiválce na šestiválec kvůli hmotnosti motoru. Na nouzovku je úplně jedno, z jaké E36 jsou, avšak z počátku výroby měly E36 přední stabilizátor uchycen přímo k tlumiči (jako všechny M3) a pozdější modely měly stabilizátor uchycen k rameni.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
oujé, já myslel zadní tlumiče.....nenapsal jsem toFrancis píše:Přední tlumiče na Compact a zbytek E36 jsou záměnné, je dobré použít ze čtyřválce na čtařválec nebo ze šestiválce na šestiválec kvůli hmotnosti motoru. Na nouzovku je úplně jedno, z jaké E36 jsou, avšak z počátku výroby měly E36 přední stabilizátor uchycen přímo k tlumiči (jako všechny M3) a pozdější modely měly stabilizátor uchycen k rameni.
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Zadní tlumiče má Compact kratší než ostatní E36, ale jsou záměnné s E30.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition