ještě mě napadá, jestli to můžou způsobovat kola.Mají totiž větší středovou díru než náboj, ale jsou tam použity středící kroužky, které by ten rozdíl měly vymezit.
PavelJandak píše:ještě mě napadá, jestli to můžou způsobovat kola.Mají totiž větší středovou díru než náboj, ale jsou tam použity středící kroužky, které by ten rozdíl měly vymezit.
Kola ti drží kolové šrouby,jestli je máš ovšem dotáhnnutý
Máš možnost zkusit jiný kola? Tim to vyloučíš nejsnáz. Středová díra je duležitá, ale pokud máš správný vymezovací kroužky, že tam sedí bez mezery tak to je v pořádku. Na šroubech to kolo drží, ale šrouby ho uplně nevymezí na střed.
No musim říct, že celkem koukám, co všechno může způsobovat vibrace volantu.Na disky jsem koukal na vyvažovačce a neházely.Za gumy jsem dal celkem ranec, takže nový vážně kupovat nechci.Kdyby byly kotouče křivý, tak to cítim na pedálu ne?Zkoušel jsem prohazovat zadek a předek a bylo to pořád stejný a to je taky divný.Pokud mi to bude vibrovat, tak hrozí, že mi něco odejde?
Kdybys měl křivé kotouče, vibrace by se projevovali jen při brždění. Zkusil bych půjčit od někho jiná kola, nebo prohodit přední se zadními pokud teda vzadu nemáš nějaké salámy
Kolama to nebude. Resim neco podobneho jiz delsi dobu, vymenil sem kdeco ale nejvic to tipuju na kardan (ulozeni, lozisko), nejaky silace zadni napravy. Trochu se to zlepsilo kdyz sem prehodil ze zimnich, lehkych, alu plechu na letni tezky repliky m6. Zda se mi jako by ty tezky kola to auto usmernili a dokud se to nejak nerozhodi o zatacku treba tak to je na rovine celkem v pohode krkolomnej text, ale snazil sem se to nejak popsat
hele, tak to řešíme asi stejnej problém.Jel jsem totiž po dálnici a tam je to celkem v pohodě, ale jak najedu na nerovnou okresku, tak je to znát citelněji
Já sem teď kupoval bawo a kluk mě hned upozorňoval, že při prudším brždění to klepe a že má zjištěné, že to je uložení žízení.
A jak píšete o tom, že to dělá na nerovné cestě, mohlo by to být uložení stabilizátoru. Kámoš ho měl špatné a dělalo to takhle jen 80-90 km/h.