Zdravim, nutně bych potřeboval pomoct. Před pár dny jsem zjistil že mám jezírko v autě. Našel jsem že jeden špunt v podlaze u řidiče je odchlíplej tak jsem si myslel že to teklo tamtudy a trochu okny. Vše jsem vysušil a utěsnil a pak jsem pro jistotu vyzkošel jestli tam teče ještě. No a po chvilce to začalo téct u řidiče ze spoda z palubovky.Nejdřív z prostředka ze středového tunelu (byly vidět cestičky na koberci od vody) no a pak po levém boku kde je přední reprák a páčka otvírání kapoty.
mě se totiž nedávno stalo že jsem měl auto zaparkovaný předkem z kopečka a umýval jsem auto a zevnitř po předním okně mě tekla voda může toto způsobovat?
A a C sloky je co? Myslíš sloupky u předního okna?
Na šibr sem se zatim nekoukal, ale nemohla by bejt náká díra u ventilátoru jak je vedle táhel na stěrače? Me se tam totiž ucpala ta odtejkací hadice a skoro celí to tam bylo pod vodou a myslim že nateklo i do toho ventilátoru
Tak mi to teče kolem hadic co přiváděj vodu do topení a pak když vemu hadici a dam ji do dutiny co je pod předním sklem kde je schovanej motorek stěračů a z tohohle mi to vytejká vlevo do té díry kde je reproduktor. U spolujezdce je to samé. Má tam bej díra nebo by to tam mělo být vodotěsné??