čau, potřeboval bych radu, z ničeho nic mě přestalo fungovat osvětlení komplet palubky nic nesvítí, ani budíky, ani klima, prostě nic... díval jsem se na pojistky, ale ty jsou všechny OK
Oživuju téma abych tu zbytečně nezakládal nový Přestal mi u E36 na budikách svítit displej s ujetejma km,inspekcí atd...nevíte někdo jaký jsou tam žárovky?Zajímá mě jestli jsou nějaké spešl nebo normální bezpaticové které se dají nacvakávat do těch objímek-nechce se ´mi to kuchat dvakrát...Za radu díky
No bude to asi 1,2W ale chci vědět jestli je musím sehnat i s těma černejma popř.bílejma objímkama nebo jestli se tam dají do těch objímek jen nacvakat nový žárovičky jako jsou třeba v osvětlení vypínače světel atd...Někde jsou totiž naletovaný k těm plastovejm objímkám a prodávají jen v celku...
Tahle ti tam nepudou ty malicke su HBR3 pasuju skoro do vsetkych aut ale tie co su napr. v BC alebo v budikoch tak to su CUC tak to mam na faktue z BMW /Tempus BA./
A neni su tam nalisovane pekne ich vymenis iba davaj pozor maju dotykove plosky velmi jemne /tie po stranach/ na zavitnici.
zverbo píše:Tahle ti tam nepudou ty malicke su HBR3 pasuju skoro do vsetkych aut ale tie co su napr. v BC alebo v budikoch tak to su CUC tak to mam na faktue z BMW /Tempus BA./
A neni su tam nalisovane pekne ich vymenis iba davaj pozor maju dotykove plosky velmi jemne /tie po stranach/ na zavitnici.
Už jsem jednu vyndal a vypadá to že žárovka je v té plastové patici naletovaná,takže jí asi nevyměnim Budu teda muset koupit ty žárovky i s těma plastovejma paticema..Dají se koupit normálně,je na nich Osram,nebo musim do BMW??
zverbo píše:Mne z Tempusu prisli iba tie ziarovocky bez petic - prehadzoval som ich!!!
To je nějaká blbost,zkoušel jsem to vytáhnout z toho plastu a nejde-vezmu kleště a poznám to hnedka snad se bavíme o těch samejch-co jsem okukoval jsou tam tyhle 1,2W-1,5W v kontrolkách,ty myslím já a pak jsou tam ještě větší na osvětlení palubky-ty jsem ještě neštudoval