Ahoj, porozhlížím se po nějaké e46 320D, ale nevím jestli se do sedanu v budoucnu vleze kočárek? Má někdo zkušenost? Touring by byl asi vhodnější volba, ale nelíbí se mi tak jako sedan. Díky za případné info...
Nám se tam vešel Jane Slalom Pro ale bylo lepší mu i po složení sundat kolečka jinak to byl docela opruz ho tam dát. Pak už tam bylo místo i na pár dalších věcí.
bud treba vybrat taky kocik co sa vleze alebo radsej kupit Toura.
Osobne silne odporucam toura-daj si poradit kym je cas bude ti to neskor vadit a budes sedana predavat. neni to len o kociku
Díky moc kluci... tak to ještě tedy zvážím... jsem zvyklý na kupéčka, takže na kombajny moc nejsem, ale popřemýšlím. Ale je fakt že jsou i Touringy, u kterých člověk řekne waaau....
Měl jse Compacta a taky jsem si něják nedovedl představit Tourning,ale zajel jsem se podívat a svezl jsem se a říkám vždyť ten kombál není zas tak velkej oproti sedanu a mám Tourning a jsem spokojenej,ale na mě to má pořád malej kufr oproti nové trojce nebo pětce,ale každopádně kočár a sedan jak píší kluci akorád budeš nasranej a pak stejně koupíš Tourning.
pokud cekas nebo planujes rodinu, tak se ti kombik bude hodit (i kdyz ty 3er nic extra co se velikosti tyka).
jinak pokud jde o rodicovstvi obecne: ze se ti libi vic sedan a nakonec bude tour, z toho si nic nedelej, to je jen zacatek, bude hur
určitě kombika, vozil jsem kočárek sice v e36 sedan ale to bude podobně, a pokaždý narvat a vyndat kočárek byl tak trošku ježek v kleci Jestli máš rodinu, tak určo kombika
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
asi bych si to na prvnim odpocivadle hodil, co se me tyka.. Jak jsem jezdil s rodicema na dovolene ja, tak jsme meli sedan (sice ne BMW) ale i tak se tam toho docela dost vlezlo. Je to na tobe, sedan, tour, nebo dve auta.. zalezi na financich no.
No tak celou dobu jsem měl celkem velký kombiky, koktavku, passaty a pak e46 touring a řeknu vám čekatelům, že na mimino žádná hitparáda. Aspon že tam je ta sít díky který se dá narvat krámy až do stropu. A že jsme to využili hodněkrát. A to jí je teprve 11 měsíců.
Takže za mě určitě touring. Já momentalně šetřim prašule na e61... A hádejte proč...
P.S. o tom jakej je to na těch 17kách kostitřas ani nemluvim (po Praze)
No rodina je zatím jen v plánu.. musím se poptat našich, jak to všechno strkali do stovky ;o) Jinak auta máme dvě. Druhé je astra G. Tam se toho ale taky moc nevejde. S calibrou se zřejmě letos po skoro sedmi letech rozloučím... Takže hledám nějakou zajímavou náhradu, hodně jsme si sedli... Vlastně ještě uvažuju o Signumu, ale bmw má zatím víc bodů.
ozzysko píše:No rodina je zatím jen v plánu.. musím se poptat našich, jak to všechno strkali do stovky ;o) Jinak auta máme dvě. Druhé je astra G. Tam se toho ale taky moc nevejde. S calibrou se zřejmě letos po skoro sedmi letech rozloučím... Takže hledám nějakou zajímavou náhradu, hodně jsme si sedli... Vlastně ještě uvažuju o Signumu, ale bmw má zatím víc bodů.
No nechci ti brát iluze, ale Calibra byla jedna z poslednich kvalitnich Oplu, zato Signum byl z doby kdy stali za veliký h.... Jeden z případů byl fungl nová vectra 2,2DTI automat kterej za cca 60 tis km (1.majitel) se v zaruce menil motor, turbo a převodovka 2x. To jen aby se ti líp rozhodovalo. O jizdnich vlastnostech nema cenu ani mluvit.