Zdarec pánové, předem upozorňuju že jsem v tomhle totální laik tak to popíšu jak mi huba narostla a jak kámoš elektrikář řekl. Mám problém, mám BMW E36 M3 ve kterém je plně funkční výše zmíněné rádio a chci tam dostat rádio Becker Indianapolis, samo že vím že bmw má jiný konektor než ISO tak patřičnou redukci jsem pořídil, rádio vymontoval a ejhle, z auta jde do toho velkého bmw konektoru asi tak jen 5-6drátů, napájení a nějaké další chujovinky, na repro žádné, prostě když to secvakám dohromady tak na ISO na pozice pro repro nejde z auta nic, rádio jde, mp3 běží ale z beden nic.
Pod tím velkým konektorem na origo bmw rádiu je ještě jeden malý, trčí z něj asi tak 10pinů, na něm byl z auta tlustý černý kábl což jsem si původně myslel že je anténa s nějakým divným konektorem, dle kámoše je to celý můj problém, a to že je to spešl konektor na repro a anténu, ta totiž z auta už žádný vývod nemá.
Proto se ptám zdali tohle už někdo řešil a kde koupit redukci na ISO či ten konektor, já to hledal všude možně a nic a vlastně ani nevím co mám shánět, či jak to vyřešit aby mi jely repráky, dík moc za pomoc.
Uploaded with
ImageShack.us