Je tu asi 5 tem na toto a v kazdej je spomenuta aj kvalita, nakoniec prides nato ze najlepsie su tie co ma kazdy na svojom aute! Fak to kukni.
Mal som tvoj problem a zvolil som aj tak podla seba!
jasnačka, že každý je pak ve výsledku spokojený s tím co na auto bouchne, ale mě by právě zajímaly zkušenosti právě s těmito značkami, hlavně kvalita těch obyč brembo kotoučů?
Mám na Isu obyč brembo na zadní nápravě. V kombinaci s deskama Textar a nemůžu si stěžovat. Na předku obyč od Ate měl jsem i Ate power disk. Myslím, že jak kotouč dobře zajedeš ani tolik nezáleží na jeho značce, spíš na destičkách jak budou rychle ubývat.
_peper píše:Mám na Isu obyč brembo na zadní nápravě. V kombinaci s deskama Textar a nemůžu si stěžovat. Na předku obyč od Ate měl jsem i Ate power disk. Myslím, že jak kotouč dobře zajedeš ani tolik nezáleží na jeho značce, spíš na destičkách jak budou rychle ubývat.
Jen tak mimochodem... chystám se nechat opískovat kotouče (budu natírat třmeny i kotouče hammeritem do 500 st.) a zajímalo by mě, jestli opískování hodně jemným pískem neublíží brzdný ploše kotouče?
kotouči jako takovému ne, ale dosedací plochu to zdevastuje...taky záleží jakým tlakem to na něj napereš. Radši ji zamaskuj...pokud je rovná a nemusí na soustruh.
Mám na předku vrtané Zimmermany a jsem spokojenej a myslim, že na brzdách nemá smysl šetřit.Jinak myslim, že Brembo je zaručená kvalita a s Febi to samý.Nemáte někdo zkušenost s kotoučema od Bosche???