Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e91 - zamlzeny predni svetlo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
jerry
Klubové ID: 1337

#1 Příspěvek od jerry »

Zdarec,v Nemecku mi pred par tydny pri garancce menili parkovacku v prednim svetle,po par dnech se svetlo uplne zamlzilo,ted navic odeslo nataceni svetel. Je tady nekdo,kdo by to umel odstranit nebo musim do nejakyho autorizaku? Jako nechce se mi davat asi 20k za novy svetlo,coz bude presne to,co mi treba v Inveltu urcite nabidnou...
michal09
Klubové ID: 1407

#2 Příspěvek od michal09 »

Taky jsem měl problém s mlžením světel... Chce to pořádně vysušit a přetěsnit, buď elegantně formou nového těsnění, nebo nějakým silikonem, jako jsem to řešil já na e36 :D Taky jsem někde četl, že je dobrý schovat někakm do světel ten malej vlhkost-pohlcující sáček, který je u každých nových bot, ale nezkjoušel jsem... Co se týče natáčení světel tak to neporadim...
Poleta
Klubové ID: 2888

#3 Příspěvek od Poleta »

Já mám E91 je a co se týče mlžení jsem mel ten samý problém. Když jsem sundal přední kolo a podběh abych k světlu líp mohl, zjistil jsem, že mám špatně dovřenej ten plastovej kryt co ti kryje žárovky. Já bych řekl, že to zavírání je tam trochu nešťastně udělaný. Tak to zkus prověřit :-)
jerry
Klubové ID: 1337

#4 Příspěvek od jerry »

Poleta píše:Já mám E91 je a co se týče mlžení jsem mel ten samý problém. Když jsem sundal přední kolo a podběh abych k světlu líp mohl, zjistil jsem, že mám špatně dovřenej ten plastovej kryt co ti kryje žárovky. Já bych řekl, že to zavírání je tam trochu nešťastně udělaný. Tak to zkus prověřit :-)
Jo,dik,me to je upne jasny,ze to v Nemecku blbe zavreli a je potreba to predelat,ale ted spis mam problem s tim nefukcnim natacenim svetel,takze tady hledam nekoho,kdo by se do toho pustil,pac jinak budu muset do Inveltu a to se mi uplne nechce.
Odpovědět