Ahoj, mam nově nachipované auti a jede to hodně supr, ale ted´nastal problémek s brzdama.. nestíhaj.. máte někdo zkušenost se zvýšením brzdného účinku popř montáž větších kotoučů a třmenů..? Díky za každé info!!!
Tompo: nestíhaj, no jako že dost vadnou při dosažení nějaké teploty a pak mi začínají pískat.. nástup je takový slabší a celkově mi to na ten výkon příjde slabý...
noname: a co to tam máš???
Muzu se zeptat, na kolik jsi to nacipoval, ze ti ty brzdy nestaci?
Jinak pokud se muzes vic rozepsat a srovnat pred a po, klidne do SZ, budu rad. Furt resim, jestli neni neco spatne, protoze to nejede, ale proste to prej neni takova raketa
No myslím, že někdo v klubovkách to teď dával na E36 a prej bez úprav.
Ale i obyč M3 brzdy by stačily.
ok, no ty M3 mě netrkli, to sem vocas.. a to budu dávat M3 silentbloky na přední nápravu... No a tam vše souhlasý,těhlice a tak?
Tompo píše:Mohl bys veřejně... Jinak s těma brzdama, já jsem dal komplet kotouče Brembo a desky TRW a je to nebe a dudy ve srovnání s předchozím osazením...
už to řešíme podbou SZ...
a kolik máš na nich najeto? vyměnil jsi je pouze za stejný komponenty nebo kotouče vrtaný nebo drážkovaný, širší.. atak?
Pakliže to tak je, tak mam problém vyřešen, ještě by mě zajímlo jestli je jedno 3.0l nebo 3.2l ?... Moc díky!!
Až to budu mít dořešeno i v reálu dám info..
jo a nevíte někdo cca ceny komponentu?
tak tak, 165k a krouták okolo 370Nm.. jede to opravdu krásně, suprově se to zbýrá od spodu, v podstatě můžu jezdit jen na 4ku.. a 5ku.. a hlavně nekouří!!
ještě mam doataz,pokud dám ty M3, budou stačit jen přední kotouče+třmeny a zadek nechám orygo puze lepší komponenty? zas aby to nebylo pře či nedotačíví při brždění.. teda jestli to má vliv... díky